Bevásárlólista? :D
Figyelt kérdés
Megyek tescoba és konkrét dolgokra lennék kíváncsi. TaplalkozasHarcmuves ötlet? :D Tőled már láttam néhány tippet,csak nem jegyeztem meg (pl vmi házi májast írtál vmikor)2013. okt. 9. 14:14
2/6 Kávétejszín válasza:
Ha egy konkrét embertől kérdeznél, miért nem írsz neki privát üzenetet?
3/6 A kérdező kommentje:
Mert nem csak tőle várok választ,csak igaza van az egyesnek. Erre kb annyit lehet írni: "he?" Szóval egészséges táplálkozáshoz mit lehet a tescoban vásárolni és nem nagy általánosságban,hanem konkrét termékre gondolok...(a zöldség osztályt megtalálom)
2013. okt. 9. 15:37
4/6 Kávétejszín válasza:
Így már értjük, de nem kellett volna rögtön lepontozni.
Egyszerűen érthetetlen volt az egész kérdés, annyi jött le belőle, hogy egy emberhez szóltál, tőle kérdeztél, és kicsit olyan volt, mintha neki értenie kellene, másoknak meg nem.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztam!! Sőt most nyomok is egy zöld kezet!(de nem szokásom pontozni,főleg nem lefelé)
2013. okt. 9. 16:01
6/6 KillBéla válasza:
Szerintem ha Tápostol vársz választ akkor menj a hentespulthoz és vehetsz mindent ami nwm felvágott hanem színhús.És természetesen zöldséget és gyümölcsöt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!