Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék fogyni még?

Hogyan tudnék fogyni még?

Figyelt kérdés

mell:102,has:94,popsi:104,csípő:97,derék:78,comb:67 magasságom:173/76 kg 16 éves lány vagyok és szeretnék fogyni 15-20 kg.

futok(hetente 2x),boxolok(hetente 3x kb.20perc),rubint réka 4.dvd-zem(minden nap has vagy popsi)

este 7 után nem eszem

reggelire egy fél zsömle,ebéd(kb 2-kor)leves,(4-kor)főtétel,vacsi:turmix

Mit tudnék még csinálni h fogyak?

eddig 8kg-ot fogytam de sajnos itt megállt a fogyás..

2009. nov. 8. 23:18
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

ez normális, ha megállt a fogyás, nem véletlenül olyan nehéz és lassú 10-20 kilótól megszabadulni.. a lényeg, hogy mozogj sokat, egyél egészséges ételeket, és meglátod, majd újra beindul a súlycsökkenés. de semmiképp se keseredj el, vagy add fel, tarts ki és ha hónapok kérdése is, de meglesz az eredménye!

csak semmiképp ne éhezz, mert úgy nem lehet tartósan fogyni.

az ilyen álműsorok, mint a nagy fogyás, csak szemfényvesztés, ugyanis ott nem tornával és norbiápdéttel fogytak, hanem teletömték őket mindenféle fogyasztótablettával.. így könnyű..

2009. nov. 8. 23:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy picit változtathatnál rajta.

Turmix mehetne reggelre a zsömlével, 2 körül egyél főtt ételt, majd 4kor mehetne a leves.

Vacsira gyümölcs, esetleg zsömle.

Különben nagyon jól csinálod, kitartás! :)

2009. nov. 9. 06:18
 3/10 Krisz85 ***** válasza:

Nagyon jól csinálod, jól mondják a többiek, látszik még azért, hogy nem tudod kivitelezni a kaját rendesen, de ezzel nincs is semmi gáz 16 évesen, ez is szép így. Egyél este hét után is, zöldséget párolva sovány hússal, pl. csikremell sütve.

A futást eröltetném a helyedben. Max 6x legyen edzésed egy héten, kell a pihenő, a futást háromra felvinném, és alacsony intenzitáson kezdeném pl. 20 percig alkalmanként, majd két- három hetente egy perccel növelve az adagod a végtelenségig. Azért így mert más sportokat is csinálsz. Ne feledd, hogy a futáshoz nagyon jól jön a derék és has erősítő gyakorlatok kizárólag szabad súlyokkal a Te esetedben. A futással amúgyis több kalóriát használsz el.

2009. nov. 9. 08:14
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Az nagyon fontos, hogy 6 után már ne vacsorázz, igy megkönnyited az emésztőrendszert.Fontos a sok folyadék, de nem szénsavas, hogy könnyebben méregtelenitse a szervezet a bélrendszert. A mozgás alapból jó, az állóképességet nagyon jó karban lehet tartani vele. Kitartást és sok sikert!
2009. nov. 9. 09:41
 5/10 Krisz85 ***** válasza:
Este 6 után is egyél, nagyon fontos. A testednek kell a tápanyag még lefekvés előtt is.
2009. nov. 9. 10:35
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)megpróbálok kitartani,és megpróbálok sokkal többet mozogni és este 6 után nem enni és addig is csak keveset..remélem még lemegy 10-15kg:)
2009. nov. 9. 16:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Ja és minden nap megiszok 1 liter zöld teát + 2 liter vizet(kb.)
2009. nov. 9. 16:38
 8/10 Krisz85 ***** válasza:
Most írtam, hogy jó lenne ha ennél este 6 után is. A legnagyobb hülyeség amit valaha kitaláltak. Én személy szerint ki is végezném azt aki kitalálta, és behozta ezt a köztudatba....
2009. nov. 10. 04:30
 9/10 anonim ***** válasza:
az első válaszoló vagyok innen, csak érdekelne, hogy így, lassan fél évvel a kérdés kiírása után hogy állsz a fogyókúrával? remélem sikeres volt!
2010. márc. 14. 05:45
 10/10 A kérdező kommentje:

Az az igazság h egész máshogy csináltam így télen,sajnos lusta voltam és futni nem futottam,helyette rubint rékáztam meg néha boxoltam(nem sokat..)

Szóval úgy csináltam h reggeli:müzli vagy semmi,suliban:csak alma,suli után(3kor):leves+főétel(fél adagok ált.),5-6kor : sali,utánna semmi.3l víz+zöld tea

csak 3 kg-ot fogytam vele,de cm-kben sokat fogytam.És engem nem a kg érdekel hanem h a tükörben mit látok.DE majd most jön a jó idő és megyek futni minden nap + ezt az étrendet tartom:)

2010. márc. 14. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!