Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Caynax hasi edzés. Fogyhatok így?

Caynax hasi edzés. Fogyhatok így?

Figyelt kérdés
Telomra toltottem ra egy alkalmazast a caynax hasi edzest. 40valahany napos. eleg hatasosnak tunik. minden nap csinalom mar a 7napnal tartok. Reggel suli elott szoktam egy 5-10perceset delutan pedig folytatom amelyik nap jon..kajalasban probalom vissza fogni mygam altalaban reggelire szollot uzsira egy kakaos csigat. 3-4korul meg valami itthoni meleg kajat. este meg mar csak megibt szollot eszek..de van amikor nagyon megkivanok olyan kajat ami nem eppen fogyokuras kaja de abbol is eszek mert tudom h ha vissza akarnam fogni magam egy ido utan beleunnek es hagynam a francba az egeszet.. tehat kb 10 kg szeretnek igy leadni. lehetseges ?? Vagy valamin valtoztassak? 1 -2 honap alatt tudok ennyit fogyni ezekkel?
2013. okt. 6. 09:52
 1/1 anonim ***** válasza:
esetleg szénhidrátzabálás helyett (gyümölcs, kakaóscsiga) talán tényleg fogyókúrás kaját kellene enni...5-10 perces izé helyett meg min napi fél óra normális mozgás, nem csak valami hasi edzés...
2013. okt. 6. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!