Megettem egy gyrost, és nem tudok hányni. Mióta tegyek? Hiába dugok le 4 ujjat akkor sem.
Figyelt kérdés
az a gáz hogy 24 vagyok, és fiú és 140 voltam 17 évesen most 70 vagyok és 2-3 éve sikerül tartanom, de az utobbi 1-2 hétbenm sokat ettem. ma pl ettem egy almát, reggelire egy hotdogot, ami szemét étel, valamint egy kenyérlángost és egy gyrost .... tegnap meg ettem egy piritóst 2 tükörtpjással reggelire, majd 10 deka fornettit, egy barackot, egy pár szem szőlőt, meg joghurot és cézár salit. és nagyon félek hogy meg fogok hízni, mert tegnap ettem még 4 szelet puffasztot rizst is meg párolt tököt vacsorára.2013. okt. 5. 20:03
1/12 anonim válasza:
Semmi szükség hányásra,ha ilyenektől félsz,akkor a legegyszerűbb,ha minden ilyen nap után,amikor sok "szemetet" eszel. 1 hónapig aktívan sportolj valamit,ha eddig nem tetted. Sétálj,kocog 1-másfél órát, vagy játsz csapat sportokat! :)
2/12 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb ha nem etted volna meg? Önuralom, kérlek, önuralom. Azt ugye tudod hogy a fornettiben is rengeteg a kalória? Amúgy meg ha már megtörtént menj el futni, edzeni.
3/12 anonim válasza:
Máshol éheznek, itt meg pár idióta zabál, aztán hány. Jaj, de jó! :(
Máskor inkább gyakorolj egy kis önuralmat és ne egyél.
4/12 anonim válasza:
Hát esetleg ne hánytasd magad.
1. Nem ettél sokat.
2. Sportolni kell, nem éhezni, és főleg nem hányni.
5/12 anonim válasza:
Nehogy meghánytasd magad!
Én a helyedben azon aggódnék, hogy félsz, hogy ez sok...
Te ennyivel jól laksz? Pl a tegnapi napod is... Csaj létemre éhen haltam volna ennyivel...
Amúgy egyszerűbb lenne, ha mozognál valamit, mondjuk heti 3-4x, és akkor nem kéne félned attól, hogy hízol.:) (bár ennyitől nem is, de legalább megnyugtatnád magad)
6/12 anonim válasza:
a futás nem tesz jót a refluxomnak és a gyomor sérvemnek ami a hatalmas fogyásnak köszönhető. de 1-2 órát naponta gyaloglom 1/1 arányban, sosem szállok buszra ha nem kell mert szeretek mozogni, nyáron kerékpározom is aktívan most annyira nem. de rá sem merek állni holnap a mérlegre :S
7/12 A kérdező kommentje:
a futás nem tesz jót a refluxomnak és a gyomor sérvemnek ami a hatalmas fogyásnak köszönhető. de 1-2 órát naponta gyaloglom 1/1 arányban, sosem szállok buszra ha nem kell mert szeretek mozogni, nyáron kerékpározom is aktívan most annyira nem. de rá sem merek állni holnap a mérlegre :S
2013. okt. 5. 20:38
8/12 anonim válasza:
Nem is kell ráállni a mérlegre holnap.
Menj kirándulni egy nagyot.
Járj el úszni - az a legjobb.
9/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de te b**i vagy? Mert ha nem ,viselkedj már úgy ,mint egy férfi.. És ne úgy mint egy hisztis pics*.. Na azért vagyok szomorú,hogy nincs már sorkatonaság.. Ott nem sírnál ilyen dolgok miatt, az biztos!!
10/12 A kérdező kommentje:
sosem lettem volna katona mert meleg vagyok :)
2013. okt. 6. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!