Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Főzésmentes, diétás, de nem...

Főzésmentes, diétás, de nem koplalós étrendet tudnátok javasolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan diétás ételeket keresnék, amiket egyáltalán nem kell főzni/sütni beleértve az előkészítést, vagdalást, pucolást, házi kotyvasztást és lehetőleg készen kaphatóak tehát mindenféle bszakodás nélkül azonnal fogyaszthatóak. Tudom, elsősorban a húsokkal van probléma. Konyháról hozom magamnak a meleg kaját, amennyire lehet, diétásabbat, főleg csirke és pulykamelles cuccok, de ezekben nincs azért elég hús egy diétához na meg nem tudom miben pácolták, mennyi zsírban sütötték meg ilyenek. Kifejezetten diétás kajarendelős hely nincs a városomban, így az kilőve. Pluszban nehezítő tényező, hogy utálom a készen kapható salátaféle zöldségeket, köretként húshoz elmegy pár zöldség, pont nem az egészségesebbek jönnek be, de akkor is válogatós vagyok benne. Megeszem, ha nagyon muszáj, de kész kínszenvedés lenyomni. Ha pucolni, vagdosni, szeletelni kell, inkább nem eszek, annyira utálom az ilyet, ráadásul az íze is pocsék a többségnek, ha ennyi idő alatt nem tudtam megszokni, nem tudom hogy lehetne. Van tapasztalatom, évekig magam készítettem az ilyen diétás meg egészséges kajákat, de nem tudtam megszokni, annyira rühelltem a pepecselést, hogy idegrohamot kaptam tőle csomószor, ráadásul ehetetlenek lettek, én is csak azért nyomtam le, hogy ne vesszen kárba, mások kb rosszul lettek tőlük. Kb szívesebben megyek fogorvoshoz minthogy főzöcskéljek meg ilyenek.

Valami tippetek van, hol árulnak normális diétás készkaját, főleg sok hússal, olyan boltokban ami vidéken is van?

#diéta #főzésmentes
2013. okt. 2. 08:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Utsó: megnéztem, hozzánk ő nem szállít (fejér megyei vagyok)
2013. okt. 4. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!