Ehetek gyulai kolbaszt fogyokura alatt?
"Kenyer nelkul csak magaban."
:D:D
#1: Aztán miért lenne gond, hogy sok benne a zsír? Zsírdús táplálkozással elég hatékonyan lehet fogyni, legjobb tudomásom szerint (s ez logikus is), csak a szénhidrátot nem kell nyomni mellette... Biztos nem mindenkinek fekszik, de én nem is tudnék fogyni anélkül, hogy a zsír legyen a fő makrotápanyagom. No meg nem is tetszene az az étrend...
Ennek megfelelően, kérdező, nem látom okát, miért ne ehetnél gyulai kolbászt, bár meg kell mondjam, a húskészítmények összetételéhez és minőségéhez nem tudok hozzászólni, én kerülöm az ipari húst, de házival sincs kapcsolatom.
Egyesek zsemlét esznek fogyókúrában, kolbászt pár nagyságrendekkel okosabb gondolat, azt hiszem...
De nincs olyan, hogy mit muszáj és mit tilos enned fogyókúrában. Legfeljebb ajánlott, illetve egészségtelen és valószínűleg nehezít (ami szintén nem egyértelmű, ki ezt mondja, ki azt, ugyanarra az ételre, akár gyökeresen ellentétes dolgokat, de hát ezt máris megmutattuk itt :D), de kinek mi passzol. Nincs olyan étel, ami automatikusan megakadályozza a fogyást... S oly sokféle étrend és fogyókúra van, persze sok elég nagy hülyeség. Add meg a testednek, amire szüksége van, azon túl pedig választhatsz, Te hogyan csinálod, miből merítesz energiát - de a zsír teljesen jó e célra, szerintem a legjobb.
Szerintem is ehetsz.
A cukrot, szénhidrátot kerüld, ne kalóriát számolj csak.
AZ emberi szervezet nem olyan egyszerű, mint a fogyókúrák írják. Ha a kalóriabeviteltől függne csak minden, akkor én minimum 80 kiló lennék 50 helyett!!
Én vacsora után most eszem a 3. májkrémes kenyerem, de ezt másoknak nem ajánlom, de én nem hízom semmitől :)
45N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!