3 hét koplalás miatt elmaradhatott a menstruációm?
Az elmúlt 3 hétben így nézett ki az étkezésem: Vasárnaptól szerdáig, szóval 4 napig nem ettem egyáltalán semmit, hétvégén aztán bezabáltam, olyan sokat, hogy majdnem hánytam is tőle.
A menstruációm most már egy hetes késésben van, lehetséges hogy ezért? Mert hallottam olyanról, hogy az anorexiásoknak egy idő után, ha a testzsír-százalékuk már nagyon alacsony, akkor elmaradhat a menstruáció, de én kb 67 kg vagyok, szóval ez nálam nem lehet..meg amúgy is csak 3 hétig csináltam ezt, és ráadásul nem is végig, mert hétvégente ugye ettem jó sokat.
Már 7 éve menstruálok, szóval arra se lehet fogni, hogy még nem állt be a rendszeresség.
Eddig nem szokott ilyen lenni, hogy ennyit késne.. Mitől lehet akkor?
20/L
Nekem több, mint egy éve nincs menstruációm, pedig messze nem koplaltam/koplalok ennyire, mint te.
Sőt, én szerintem egyáltalán nem is koplalok.
Szóval igen, szerintem simán lehet ettől az őrültségtől, amit csinálsz!
Igen. Simán lehet a fogyózástól, ha nem egészségesen csinálja valaki. Én se fogyóztam valami egészségesen eleinte és eléggé eltolódott a mensesem, de megjött.
Egyébként szerintem nem csak az alacsony testzsír%nál marad el a menses, hanem a nagyon magasnál is. Egy barátnőm 100 kg közelében volt és félévente jött meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!