Lefogytam 6kilót 3 hét alatt, ez mind koplalással ment le . Elkezdtem tornázni (ez a hét mindennapján történik) híztam 1 kilót. Ez mitől lehet, ez az 1 kiló, ami feljött? Többi lent olvasható!
Olyan érdekes ez a súlyvesztési mánia. Még jó hogy az emberek nem a magasságukból akarnak veszteni. A kettőnek kb ugyanannyi köze van a jó alakhoz.
De a koplalás legalább faszán lepusztítja a tested, leépíti azokat a folyamatokat amik elhasználják az értékes energiát, tehát ha a jövőben súlynövelési mániád alakul ki, nagyon könnyű dolgod lesz.
Nem tudom hogy most mit szeretnél, mert a zsírvesztést eddig sem indítottad be, sőt távolabb kerültél tőle, az izomzatod kimerítésével pedig már végeztél. Ez után az izomzat lebontása jön, de tudomásul kell venni hogy az már egy sokkal lassabb folyamat mert a test ragaszkodik a túléléshez. Az öngyilkosságnak egyébként sokkal humánusabb formái is vannak, szóval én nem haladnék tovább ezen az úton. Sőt még az öngyilkosságról is lebeszélnélek, inkább próbáld meg visszatölteni a tested tápanyagokkal és zsírt veszteni egészséges, tápanyagokban dús táplálkozással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!