Heluss kérdése:
Így fogyhatok 20 kilót?
Figyelt kérdés
Hétköznap:
Reggeli: 2 db barna kenyér,párizsi,paprika
Tízórai: Gyümölcs
Ebéd: Ami van fél adag
Uzsonna: Gyümölcs
Vacsora: Natúr joghurt
30 perc:biciklizés
10 perc: torna
Hétvége:
Reggeli: Tojás+ barna kenyér vagy szendvics
Ebéd: Húsleves vagy zöldség+csirkemell
Uzsonna: Zöldség
Vacsora: Natúr joghurt
30 perc: biciklizés
10 perc: torna
2013. szept. 27. 16:57
1/4 anonim válasza:
A joghurtos kenyérevős életvitelre elég ritkán jellemző a fogyás és az egészséges test.
2/4 anonim válasza:
3 nap után rendes kalóriáért fogsz sírni és mindent be fogsz zabálni a hütőből...
3/4 anonim válasza:
A hétvégi ebéd és uzsonna terv tök jó! Nagyon kiri, ügyesen több ilyet, tehát valahogy így néz ki egy étkezés. Azért figyelj oda, hogy egy csirkemell + zöldség étkezés elég zsírszegény. Ezzel edzéshez nehezen lesz energiád, de ezt te érzed.
4/4 anonim válasza:
én is fogyózom,de mivel a változó korban vagyok egy kis segitséget is igénylek.és ezt a maté teával érem el.nem vagyok annyira éhes tőle,és nagyon jól érzem magamat.de az akarat erő az amivel igazán le lehet fogyni.amikor rá állsz a mérlegre és mindig egy kicsit kevesebbet mutat,akkor az már egy jó motiváló erő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!