Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nem eszem semmit, egy hét...

Ha nem eszem semmit, egy hét alatt hány kilót fogyhatok?

Figyelt kérdés
3-at lehet?
2013. júl. 7. 12:55
 1/6 anonim ***** válasza:
attól függ ,hogy mennyi izom és háj van rajtad ,mert ha az izom sok rajtad akkor sokat, de miért pont egy hét alatt akarsz fogyni, gondolom nem ennyi idő alatt hiztál el
2013. júl. 7. 13:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Mert már elegem van, hogy követem a fehérjedús étrendet és semmit se fogyok.. inkább éhezni fogok mert én ezt már nem bírom. Undorítóan nézek ki.
2013. júl. 7. 13:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Az első pár hétben simán lehet hogy rendes kajától nem fogsz fogyni.

[link]

2013. júl. 7. 13:04
 4/6 anonim válasza:

A 3 kiló lehetséges. Amennyiben kibírod azt a hetet és nem eszel, a szervezeted pedig nem omlik össze, nem ájulsz el, nem visznek kórházba, majd miután túlélted és felépültél pszichológushoz, akkor nagyon szerencsés vagy, de a következő héten amint elkezdesz enni és inni rögtön visszahízol 5 kilót.

Esetleg nem gondoltál arra, hogy elmész egy szakorvoshoz és kikéred a véleményét? Így garantáltan nem lenne semmi bajod, sőt még eredményes is lenne.

Ha egészséges ételeket eszel, elegedő vizet iszol és bevezeted a rendszeres testmozgást, akkor eredményesebb a fogyás.

2013. júl. 7. 13:28
 5/6 anonim válasza:
többet fogsz fogyni ha eszel olyat ami egészséges v negatívkalóriás, mint azzal ha egyáltalán nem ennél.
2013. júl. 7. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Imadom a sok kioszto kommentet :D

A kerdezo nyilvan nem debil es tudja hogy nem ez a legegeszsegesebb formaja a sulyvesztesnek..

Egy normalis Valasz : ha semmit nem eszel anyagcsere

Leall es utana valoban tobb jon vissza.

Egyel egesz nap zoldseget es gyumolcsot minden mehet kiveve szolo banan

Neha ha nagyon kivanod egyel meg egy icipici szelet

Grillezett panir nelkuli halfilet vagy csirkemellfilet

Ha nincs grillezod zsirpapir a sutobe es ugy ra,akkor no kaloria..

Ezenkivul rengeteg viz viz viz

Fekete Kave cukor tej nelkul anyagcsere serkento es etvagyadat is csokkenti.

Hasmenesre szamithatsz!

Sajnos en honapokon keresztul ezt csinaltam mert

Egy adott idopontra nagyon jol akartam kinezni

8 honap alatt 20 kilo ment le ( volt mibol )

Mar "csak" 7-8 at szeretnek.

2013. okt. 15. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!