Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezt így jól csinálom? 13/L...

Ezt így jól csinálom? 13/L 169 cm 52 kg

Figyelt kérdés
Elkezdtem fogyózni egy hete mindennap csak almát meg gyümiket eszek ma becsúszott egy barnakenyeres szendvics is.Mellette sportolok is mindennap ugrókötelezek 400 ugrást nagyon fársztó.Leszeretnék fogyni 45 kg kilóra.Ha ezt folytatom akkor menni fog?
2009. nov. 6. 14:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Remek. Hitler diktatúrája alatt azért éheztek az emberek Auschwitzban, sőt, azért HALTAK éhen, mert volt egy idióta, aki megvezette a népet. A nép most magát vezeti, 13 évesen is. Komolyan, az ilyeneket a szüleivel együtt küldeném a pszichológusi rendelőig.

Kedves kérdező, és kedves 35 kilós hozzászóló, nem veletek van a baj, hanem az ÉRTÉKRENDETEKKEL! Gondolkozzatok, milyenek szeretnétek lenni 20 év múlva. Gondolkozzatok azon, vannak-e igazi barátaitok. Gondolkozzatok azon, boldogok vagytok-e egyáltalán. Kit érdekel, ha van egy kis babaháj a hasamon, ha vannak barátaim, és ha szeretnek?! Ha képes vagyok a boldogságra, és ha vannak céljaim, méghozzá IGAZI CÉLJAIM?

Az anorexia betegség, ami gyógyításra szorul.

Pontozzatok le nyugodtan.

{nem. nem képzelem magam világmegváltónak, nem vagyok divatbuddhista, csak egy 14 éves lány, aki elkeseredve nézi, hogy hogyan teszik tönkre magukat a kortársai.}

Ajánlanám a következő könyvet mindenki figyelmébe: Julia Bell - Súlyos

2009. nov. 6. 19:55
 12/15 anonim ***** válasza:
ne számold az ugrásokat mert az rohadt uncsi meg beleun az ember én is így csináltam az elején... szóval tudom... napi egy órát ugrálj.. lábsúlyokkal :)
2009. nov. 6. 21:46
 13/15 A kérdező kommentje:

Az első válaszolónak köszönöm:$nagyon:$

A mésodiknak is:$ezt csinálom majd:$

2009. nov. 7. 09:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez nem megoldas.. eleg magas vagy a sulyodhoz kepest.. ne fogyozz inkabb sportolj h izmosabb legyel.. es ez amugy sem jo mrt eha elkezdez majd enni a duplajat szedet viszza.. ez nem vicc volt egy ilyen ismerosom ket hetig alman elt lefogyot 5 kilot de 10 viszaszedett...
2009. nov. 7. 18:21
 15/15 anonim ***** válasza:

hű, a 36kilós 13 éves lány csoda: él:D a maga (már) 32 kilójával,semmi baja, eszik, nem hízza vissza. ;)

de bocs, nemsokára úgyis meghalok!:D

2009. dec. 17. 05:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!