Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám ezt az alakot...

Hogyan tudnám ezt az alakot elérni?

Figyelt kérdés

Már régóta szeretnék ilyen alakot, csak azt nem tudom, hogy tudnám elérni.

Annyit tudok, hogy nagyon kemény edzés és diéta kell hozzá, de mégis milyen? Tudtok nekem esetleg egy edzéstervet és egy diétát adni hozzá? :)

[link]

2013. szept. 23. 21:53
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Ő nem Rubint Réka? Iszonyú nagy kitartásra lesz hozzá szükséged,ha ilyen testet akarsz.Mert ez bizony rengeteg edzéssel és erősítéssel jár... Sajnos annyira nem értek hozzá,hátha jön valaki,aki tud mondani valami konkrétabbat. :)
2013. szept. 23. 22:04
 2/10 anonim ***** válasza:

Sok-sok fehérje (csirkemell, tojás, stb), rizs és hetente többször aerob mozgás kell hozzá. De még így is eltart majd egy darabig és - ahogyan az első válaszoló is írta - rengeteg kitartás szükseges hozzá.

Az Insanity edzésprogramját ismered? Nagyon intenzív mozgás, szerintem hozzásegíthet ehhez az alakhoz, ha tartod mellette a fehérjedús étkezést.

2013. szept. 23. 22:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon, nagyon szépen köszönöm :) mentek a zöld kezek :)
2013. szept. 24. 06:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Súlyzós edzés is kell.

Meg grammpontos sportolói étrend.

2013. szept. 24. 15:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem akarom hülyeségnek titulálni amit a 2. írt, de ehhez nem aerob mozgás kell, hanem komolyabb súlyzós edzés. + tömegnövelő étrend.

És mikor megvan az a massza, akkor le kell szálkásítani.

Amúgy köszi a képet, megvan az én célom is így már:D

Diétának a 2x ttkg fehérje és 3-6x ttkg szénhidrát kell. (szénhidrát attól függ mennyire vagy hízékony)

És zsírból 1x ttkg.

Amúgy ha utánaolvasol testépítő oldalakon, sok hasznos dolgot találsz.:)

2013. szept. 24. 18:00
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

Viszont azt meg tudod mondani , hogy mi az a ,,ttkg'' mert azt sajnos nem tudom :(

2013. szept. 24. 21:16
 7/10 anonim ***** válasza:
#5 Ebben igazad van, a súlyzós edzés valóban hatékonyabban növeli az izomzatot. Az aerob edzés viszont szépen szálkásít.
2013. szept. 24. 21:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk vagy 50kg akkor 100g fehérje kell. Ttkg=testtömeg kg. :) Amùgy igen, de aerob mindenképpen tömegelés után kell. Nincs izmosodàs energiatöbblet nélkül, azaz sajnos igen, hízni is kell közben... ::D
2013. szept. 24. 22:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Bocsi, előbb telefonról írtam. Szóval ja, keress rá arra, hogy tömegnövelő étrend. Nálam ez 104 gramm fehérje, és kb 200-250 gramm szénhidrátnak néz ki, és kb 52 gramm zsírnak.

Majd a cikkben megtalálod, mikből kell bevinni.

És kezdőknek ajánlják a teljes test edzést, hogy felkészítsd úgymond a tested..:D

Nekem már második hetem, mellé még elkezdtem szeptember elején a fegyencedzést is.:)

Az aerob meg azért nem jó, mert SZÁLKÁSÍT. Először meg izmot kell növelni,megfelelően magas fehérje és szénhidrát bevitellel. Zsírt leadni és izomtömeget felszedni egyszerre nem lehet. Mert teszem azt ha csak annyit viszel be, amennyivel a tested fenn tudja tartani magát, akkor építkezni már nem tud (nem csak zsírt, mást se).

Úgyhogy kellemetlen, de tényleg hízol majd közben is. Viszont ha valaki ügyesen csinálja, akkor a felszedett izom tömege nagyobb lesz mint a felszedett párnácskáké.:D

Na és csak ezután jöhet az aerob, ha befejezted a tömegelést. Utána ha leadtad a felesleget, szintentartó edzések kellenek.

Viszont a jó hír az, hogy a csajszi a képen annyira azért nem izmos. (mihez képest mondjuk..:D)

Szerintem ha rendesen csinálod, igyekszel, utánanézel dolgoknak, akkor akár 8 hónap alatt, max 1 év alatt összejöhet.:) És szerintem ebbe az időkeretbe belefér a kezdeti tapasztalanság okozta "ügyetlenkedés" is.

Sok sikert!:D

2013. szept. 24. 22:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm ma kezdem remélem sikerül :)
2013. szept. 25. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!