Körülbelül két hónapja álltam át erre az életmódra. Már az első napok után éreztem, hogy sokkal több az energiám, beindult az emésztésem. Az alulevési fázisban egy tál gyümölcsöt, natúr joghurtot, néha főtt tojást, jó reggelt kekszet vagy kölesgolyót, magvakat szoktam fogyasztani. Esténként szinte mindent eszek, de odafigyelek, hogy a szabályokat betartsam. Napi olyan 2-3 liter vizet megiszom, reggelente kávézom.
A ruháimon érzem, hogy lötyögnek rajtam, a nadrágjaim derekát folyamatosan szűkítenem kell, de a kezdősúlyomhoz képest 4 kilót híztam! Most olyan 68-69 kiló körül vagyok a 172 centimhez. Mit csinálok rosszul vagy ne is foglalkozzak a súlyommal?
Ha jobban nézel ki, jobban állnak rajtad a cuccaid, máris elérted a célod. Én nem tartom a legjobb diétának, de sokaknak bevált már.
2013. szept. 22. 20:04
2/8 anonim válasza:
durva mennyit eszel alulevési fázisban:D
2013. szept. 23. 02:02
3/8 anonim válasza:
Joghurt, keksz, köles?
Bakker, ha még értelmes kajákat is ennél, nem ilyen sz.arokkal hátráltatnád magad, akkor milyen jó lenne neked!
2013. szept. 23. 07:33
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor mit kéne ennem, ami nem szar?
2013. szept. 23. 18:33
5/8 anonim válasza:
hús és zöldségevő az ember. húst, zöldséget, tojást, halat, esetleg olajos magvakat, ennyi fér bele valójában, problémaokozás nélkül.
2013. szept. 23. 20:59
6/8 anonim válasza:
és jó zsírokat! kókuszzsír, állati zsírok, vaj, olivaolaj, avokádó
2013. szept. 23. 21:23
7/8 Teutul válasza:
Így van! Alulevési fázisban semmi szénhidrát! Fehérje csak ha nagyon muszáj, abból is csak könnyen emészthetó és csak kis mennyiség, pl joghurt vagy kefír. Gyümölcs zöldség a megengedett, de azt sem szabad kilószámra! Alulevési ciklus! Este viszont lehet pótolni. Elalvás előtti négy órában mindent szabad enni, de akkor sem degeszre. Annyit, hogy lakjál jól. De akkor már bármit ehetsz. Csak arra kell törekedni, hogy legyen lehetőleg minél frissebb a bevitt táplálék. A mirelit dolgokat például, illetve az ilyen előgyártott mesterséges vackokat felejtsed el. Én 110 kg-ról indultam. Most vagyok 89 kiló. Mondjuk ez több mint másfél évembe telt, de nekem eddig bevált.
2013. dec. 13. 00:02
8/8 Teutul válasza:
Alulevés az azért alulevés, mert akkor dolgozik a szervezet a "raktárból". Ha adsz neki üzemanyagot, akkor azt fogja felhasználni a raktárban tárolt helyett. Ergó, ha éhes vagy, az jó is. Csak akkor szabad enni az alulevési fázisban az én meglátásom szerint, ha már mardos az éhség és kopog a szemed. Egy tál gyümölcs meg jóreggelt, meg főtt tojást és még joghurt is az már kicsit sok, hacsak nem vagy testépító.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!