Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet ilyen alakom?...

Hogyan lehet ilyen alakom? Kép lent!

Figyelt kérdés

Milyen gyakorlatokkal és milyen diétával lehet ilyen alakom?

ilyet szeretnék : [link]

most körülbelül ilyen... : [link]

:(

Légyszi gyakorlatokat, diétákat írjatok!

2009. nov. 5. 16:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%

Ha ilyen hasat akarsz, mint Miranda Kerrnek, olvasd el, hogy ő hogy edz: [link]

Ha nem tudsz angolul lefordítom, de annyi a lényeg, hogy heti 3x-4x 75 percet edz egyszerre, ebből 5-10 perc a bemelegítés, aztán 5 km-t fut aztán visszamegy az edzőterembe és boxol és súlyzós edzést végez.. :D

Emellett persze diétázik is, csak salátát, sovány húsokat, esetleg gyümölcsöket vagy joghurtot eszik..

Olvastam még, hogy minden étkezés után iszik egy pohár citromos-gyömbéres vizet, illetve zöld teát..

Ja és mindezt csak az alakja megtartásásért :/

2009. nov. 5. 17:07
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
* nem csak hasat, alakot :)
2009. nov. 5. 17:08
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Az első képeken látható nő ,egy modell, és ezek a lányok alkatilag ilyenek.Vagyis pontosan olyan, soha nem leszel.Egyébként felülések mindennap, guggolás,stb.
2009. nov. 5. 17:08
 4/14 anonim ***** válasza:
80%

Sport, sport, sport... Kerékpár, futás, aerobik stb. Mindegy csak aktív legyen és fárasztó :)

Mindemellett diétáznod kell, nem ehetsz össze-vissza szemeteket. Naponta 5x étkezz, igyál meg 2 liter vizet és este 6 után már ne egyél(bár én ezt nem mondanám aranyszabálynak, lényeg, hogy lefekvés előtt három órával ne egyél már). Ha nassolni akarsz, egyél gyümölcsöt, cukrot és az édes dolgokat kerüld el. Fehér kenyér, kifli, zsömle kizárva, maximum reggel. De vannak nagyon jó diétás pékáruk, amik teljes kiőrlésűek stb... Inkább azokat vedd.

Mivel a csajnak jól látható a hasizma, ezért neked is el kell kezdened hasizom gyakorlatokat végezni. HAsprés, felülés, lebegőülés stb. De mire ez meglátszik alsó hangon is fél év.

Lényeg: legyen kitartásod, és meg tudd állni az észnélküli zabálást. ENnyi

De ez hosszú folyamat.

2009. nov. 5. 17:10
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
Bocs az offért, de élőben ezek a lányok egyáltalán nem néznek ki olyan jól söööt.:P Sport, ügyes étkezés, vitaminok, és jól fogsz kinézni...a fénykép mindig csal...aranyszabály..:) sok sikert.. 23/f
2009. nov. 5. 17:35
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

húúúú, tényleg nagyon jól néz ki Miranda Kerr! Talán kicsit sovány. Nekem is hasonló alakom lenne, csak alacsony vagyok, de nem fogyózom. Most 50 kiló vagyok, de van rajtam egy kis felesleg sajnos. Amikor fogyóztam és lefogytam 45 kilóra (161cm-hez)talán akkor voltam ilyen vékony!

Nagyon sok sport és sok zöldség és csirkemellhús. Nassolni kevés gyümölcs, főtt tojás, hal, reggelire teljes kiörlésű műzli.... sajnos sokat kell fogynod, kb. 15 kiló felesleg van rajtad! (A mirandához viszonyítva)

Hány centi vagy és mennyi magas, mennyi idős?

2009. nov. 5. 17:36
 7/14 Plaga ***** válasza:
56%
futi futi futi (kocogás xD) naponta annyit, ahogy érzed. Azért ezt ajánlom elsősorban, hogy jól kifáraszd magad, következő futkosásnál könnyebb lesz (jó nem azonnal, hanem folyamatosan), így szívósabb leszel és más tornagyakorlatokat is könnyebben fogsz tudni végezni. Szerintem egyáltalán nem vészes az alakod, szerintem így pazar lenne. De a sport azért sohasem árt :)
2009. nov. 5. 17:52
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
de azért függ az alkatodtól is. ha szélesebb a csípőd meg nem az a nádszálvékony vagy akkor sosem lesz modell alkatod. De a futással , meg a diétával azért sokat formásdohatsz.
2009. nov. 5. 18:35
 9/14 anonim ***** válasza:
69%
Lesz melód!
2009. nov. 5. 18:48
 10/14 anonim ***** válasza:
59%
De azért vigyázz, nehogy tönkretedd magad, ne koplalj és ne is hajtsd túl magad, hidd el nem éri meg. :/
2009. nov. 5. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!