Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi kalóriabevitel számít...

Mennyi kalóriabevitel számít koplalásnak?

Figyelt kérdés
én olyan 700-800-900 kalóriát viszek be. Már nem fogyózom. Ez nagyon kevés?
2013. szept. 19. 21:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

700-900 kalóriát viszel be úgy hogy már nem fogyózol? Mennyivel fogyóztál? 300 kalóriával? Az nagyon kevés! Azért jól érzed magad, nem szédülsz vagy ilyesmi?

Nagyon túlsúlyos emberekkel szokták azt csinálni az orvosok, hogy befektetik a kórházba és egész napos orvosi felügyelet mellett napi 800 kalóriás diétán vannak. Otthonra (állandó orvosi felügyelet nélkül) nem szabad 1200 alá menni! Gyerekeknek sem, és felnőtteknek sem.

2013. szept. 20. 11:17
 12/25 anonim ***** válasza:
700-900 kalória fogyókúra alatt is kevés.
2013. szept. 20. 12:40
 13/25 anonim ***** válasza:
54%
tápi állj le megint süt rólad a hozzá nem értés 900 kcal mindenhogy kevés...
2013. szept. 20. 13:05
 14/25 anonim ***** válasza:
26%

Nocsak, 900 kcal mindenhogy kevés? :O

Nézd már, alapozod ezt arra, hogy hivatalosan a létminimum 1200 kcal, alapanyagcsere?

Hát baz.d meg gyökér, képzeld el ezt én is olvastam, akkor hol van hozzánemértés? Ha én is rendelkezem ezzel a lexikális tudással, mire ugatsz, kutya?

2013. szept. 20. 13:07
 15/25 anonim ***** válasza:
figyelj ő a koplalásról kérdezett és 1200 kcal alatti étkezés koplalásnak minősül mert ha az anyagcsere megáll akkor egyértelműen koplal az illető és rohadtul nem rendelkezel nagy lexikális tudással csak a hülyeségedet fújod vagy mindenki nem ért hozzá vagy te sztem az utóbbi.
2013. szept. 20. 19:45
 16/25 anonim ***** válasza:
48%

A MINDENKI NAGYOBB RÉSZE ELHÍZOTT ÉS BETEG.

Varrj gombot a szádra és kiba.szottul gondolkodj el.

2013. szept. 20. 20:12
 17/25 anonim ***** válasza:
Hagyjátok már szegény fogyatékkal harcolót. Nem tehet róla, hogy retard.
2013. szept. 20. 20:51
 18/25 anonim ***** válasza:
34%
Hmm. Jah, tehát ennyi az érv, hogy én retard vagyok. Ez sok mindent elmond, jó hogy név nélkül írtok de.. nem esik rosszul ennyire szánalmasan érvelni? :) Ha vesztes helyzetben van valaki az egy dolog, de nem muszáj ezt még reflektorfényben mutogatni.. lehet csendben hallgatni is, ha értelmes hozzáfűznivaló úgy sem sikerül. Kritizálni, vitázni lehet, de amikor ez nem megy akkor le lehet lőni a gépet, vagy lehet nézni my little ponyt, többet érsz mintha olyan témában oltogatnál amiről fingod sincs. Gyökér.
2013. szept. 20. 20:53
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy bárkinek is lenne annyi ideje, hogy minden kérdésnél elmagyarázza mekkora barom vagy.

Csak te érsz rá egész nap a gyakorin lógni.

Kb 6000 kérdéssel ezelőtt lehetett mikor utoljára elmondtam, hogy milyen marhaságot mondtál.

De ahogy látom elég sokan marhának tartanak. Szóval szenvedj csak tovább, úgyis h.lyének tartanak mindegy mit írsz.

2013. szept. 20. 21:29
 20/25 anonim ***** válasza:
44%

Hülyének tartanak, na de kik? :)

Dagadt kislányok? Cukorbeteg orvosok? Vagy kis buznyák tinédzserek? :)

Esetleg dietetikusok, akik hitvallása hogy cukrot kenyeret és tejet kell enni? :)

Kérlek, emlékeztess vajon mit írhattál, mit írok rosszul :) Én nem írhatok rosszul, mert nagyon alap dolgokat szoktam írni.. legalábbis legtöbbször. Tudod, azt hogy az ember hús és zöldségevő (ez tagadhatatlan 100% igazság) meg azt, hogy a tej és a gabonák megbetegítő hatásúak, fogyás célja mellett is kerülendők (lehet ezt vitatni, csak értelmetlen és szánalmas, aki nem a gabona vagy tejiparban dolgozik az nem teheti meg hogy ezt vitatja, mert túl sok beteg ember van kik ezen ételek elhagyásával tudnak csak meggyógyulni tehát.. ez orvosi, egészségügyi kérdés, nem én találtam ki..)

Tehát.. a fő állításaim nem igazán kérdőjelezhetők meg, azt írni hogy Én marhaságokat írok.. hehe, nevetséges.

2013. szept. 20. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!