Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet úgy fogyni, h 2 óra...

Lehet úgy fogyni, h 2 óra után nem eszem?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 13:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
Lehet, de nem lesz tartós - éhezni nem szabad, ha nem csak rövid ideig akarsz eredményt. Inkább egyél rendes idökben naponta többször is, de ne sokat.
2009. nov. 5. 14:20
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

sőt, ha 2 előtt se eszel, az a leghatásosabb...

komolyan, ez a fogyási mánia (ill. ahogy egyesek elépzelik) már beteges

2009. nov. 5. 14:29
 3/14 anonim ***** válasza:
54%
nem, mivel a tested nem kap tápanyagokat, ezért elkezd raktározni. Ennek következménye az, hogy zsírt halmozol fel és izmot veszítesz.
2009. nov. 5. 14:36
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet fogyni, de mondjuk nem 2 óra után nem ennék, hanem 6 óra után.
2009. nov. 5. 14:52
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Én délben kelek, szóval nekem biztos menne így! De te idióta vagy sajnos.
2009. nov. 5. 14:54
 6/14 anonim ***** válasza:
42%

Egy túlsúlyos barátnőmnek dietetikus ajánlotta, hogy 3 óra után ne egyen már semmit, nem mindig tartja be de már fogyott pár kilót. Amúgy én mindenhol azt hallom, hogy lelalssul az anyagcseréd és raktározi fog a szervezeted. Hát nemtudom.. :D

Én régebben csináltam, hogy csak ebédet ettem, és utána lemozogtam, ilyenkor volt, hogy napi fél kg is lement, de ez tényleg nem egészséges :/

2009. nov. 5. 15:00
 7/14 anonim ***** válasza:

Sokéves tapasztalatból mondom, hogy lehet.

Csak nagy kitartás kell hozzá :(

2009. nov. 5. 15:08
 8/14 anonim ***** válasza:
Érdekes dietetikus lehet... Terhességi cukrom van, és nekem még este fél 11-kor is ennem kell. Napi 6 étkezés, kis mennyiség, megfelelően elosztva.
2009. nov. 5. 15:20
 9/14 anonim ***** válasza:

anyám ezzel fogyott a szülések után.:P

Délután 2-től semmit nem evett, emellett eljárt edzeni heti 3X..ennyi.úgy 3 hónap alatt lement a súlya, a hasa pedig 2 év alatt normális leet, sőt kockás:D

2009. nov. 6. 15:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 12 után nem ettem, csak olyat ami nem szilárd. Egy leves, egy joghurt kell, hogy ne álljon le az anyagcseréd. Szedtem hozzá Reductilt. Ha arra iszol vizet, egyáltalán nem vagy éhes. Mellette heti 3 * fél óra kocogás. 30 kilot adtam le így, és másfél éve semmit nem szedtem vissza belőle,sőt még azóta is fogyok, pedig már nem is kellene. :)
2009. nov. 12. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!