Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma ezt ettem ez hány kalória?...

Ma ezt ettem ez hány kalória? ) ': 13/L

Figyelt kérdés
169 cm vagyok és 533 kg.Ma ezt ettem ez hány kalória:2 szelet puffasztott rizs és egy paprika meg egy vékony szelet Zacher torta<---muszály volt apukán névnapja volt.Ja és ma ugrálóköteleztem egy órát gyors tempóban 600 ugrást csináltam.
2009. nov. 4. 18:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%

Bolond vagy te gyerek ha 13 évesen a kalóriákon töröd a fejed, inkább egyél még egy tortát!!

Borzalmasan kevés amit ma ettél és ettől csak nyomorék lesz belőled, nem pedig erős felnőtt nő!!

2009. nov. 4. 18:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Oké értem.De hány kalória lehetettet?
2009. nov. 4. 18:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Bocs elirtam 53 kg:DDD
2009. nov. 4. 18:56
 4/11 anonim ***** válasza:
19%

Ez kb 400 kalória volt cakk-pakk.

És még csodálkozok, hogy a 180 centi sudár termetemhez a 16 évesek kb a derekamig érnek... hát igen... duci gyerek és kamasz volt mindig is... ki is fejlődött minden szervem, testrészem, csontom. Az ilyen kis pic.áknak (már boccs) nem fejlődik ki semmilyük, a koplalás, cigi, meg a pia miatt. Nem hiába nem nőnek nagyobbra mint max 160 centi :S

22L

2009. nov. 4. 19:01
 5/11 A kérdező kommentje:

400 kalória?:Oolyan kevés?

amugy neharagudj de nem cigizek és nem piázok életemben nem nyultam cigihez se piához....

2009. nov. 4. 19:19
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
13 évesen nemszabad ilyen keveset enned!! fejlődésben van a szervezeted,ne legyél buta! ezt fejezd be és táplálkozz normálisan, inkább egyél sok gyümölcsöd, zöldséget és élj azon, mert ez nagyon kevés!! kicsi vagy még az ilyen diétázásokhoz.. 169 cm-hez pedig az ideális testsúly 55 kg-nál kezdődik..
2009. nov. 4. 19:31
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
Azt nem tudhatjuk, hogy nem cigizel, nem piázol, de azt igen hogy koplalsz, és ez már pont elég ahhoz ne fejlődj rendesen.
2009. nov. 4. 19:46
 8/11 A kérdező kommentje:
Értem dehát ott volt a zacher torta is az meg hizlal?nem?
2009. nov. 4. 19:53
 9/11 anonim ***** válasza:
72%
bűnözni mindig lehet,kell is.az előttemszólóknak igaza van.fiatal vagy még hogy sanyargasd magad.táplálkozz egészségesen,sportolj valamit,és felejtsd el a kalóriákat.NE FOGYÓZZ,MÉG NÖVÉSBEN VAGY.
2009. nov. 5. 08:45
 10/11 anonim ***** válasza:
72%

Hízlal a zacher torta, főleg ha egy nagy adag pörkölt vagy 2 szelet rántott hús után eszed. De úgy hogy cakk pakk még az 500 kcalt sem éred el... Üres energia. Inkább egyél teljes kiőrlésű kenyeret, gyümölcsöt, sovány húst.

Vagy, sportolj valamit.

Olyan fiatal vagy még, ne tedd tönkre magad, főleg, hogy kövér sem vagy!

2009. nov. 5. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!