Sokat ettem ma? Kb hány kalória?
Figyelt kérdés
3 tojásból rántotta olaj nélkül kis sajttal és egy teáskanál majonézzel. 140g félzsírós túró egy doboz kefirrel és egy szelet baromfi párizsival.2 db joghurt(98kcal) 4 rántott patiszon.2011. júl. 6. 21:56
1/8 anonim válasza:
te se vagy norm.. ha úgy gondolod, h sokat ettél máskor ne egyél..:D
2/8 anonim válasza:
ba.szki, nekem ez a reggel körülbelül. Te sem fogsz lefogyni a nyáron az tuti
3/8 anonim válasza:
a patiszon elottig kb 1000 kcal de a patiszon plusz 200-300 kcal mivel rantott, de ez meg igy se sok egy napra
4/8 anonim válasza:
túró: 210 kb.
doboz kefir plusz párizsi: kb. 40 (100 g kefir 33)
tojásrántotta: 210 kb, hozzá majonéz meg sajt: nem több 50-nél
joghurt 196
patiszon 100 g durván 420
Számolj, de nagyon kevés. Talán eléri az 1000-ret... talán.
5/8 anonim válasza:
És ez melyik volt a napi étkezéseid közül? Mert esetleg egyszerre sok lenne...na de egész napra?:(
7/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon sokat. Elég lett volna 2 tojás, 110g túró, meg a joghurtból soknak érzem a 98 kalóriát. 88 is elég lett volna bőven.
8/8 A kérdező kommentje:
hát sajnálom akkor pont így jött ki...
egyébként járok futni és zumbázni heti 4x.. és már fogytam 1,5 kgt.
2011. júl. 7. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!