Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fenn áll e az anorexia?

Fenn áll e az anorexia?

Figyelt kérdés
vajon lehet ugy anorexiás egy lány h van betegségtudata,mégpedig amiatt.mert rettetően sokat olvasott az anorexiáról,de am ezt semmilyen orvos nem erősítette meg
2009. nov. 3. 23:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszoló,nem vagyok hipochonder,a félelmem jogos volt,1 hónapja diagnosztizáltak nálam étkezési zavart és állítólag az anorexia küszöbén állok,azóta kajanaplót kell írnom és mérnek hetente
2009. dec. 8. 20:36
 12/16 anonim ***** válasza:
50%

Előbb azt írod, hogy egy orvos sem mondott ilyet, most pedig azt, hogy diagnosztizáltak nálad éhségzavart, és hogy állítólag az anorexia küszöbén vagy.

Ne hazudozz.

2009. dec. 9. 07:08
 13/16 A kérdező kommentje:

igen mert azóta súlyosodott a helyzet és akkor még nem mondták azt h lenne bármi is

mostmár sajnos igen

2009. dec. 9. 16:31
 14/16 anonim ***** válasza:

kedves anorexiás

nagyon bölcsen tetted, hogy elmentél dokihoz. öröm olvasni, hogy szót fogadsz neki.

nagyon sok sikert kívánok a gyógyuláshoz, nem könnyű út áll előtted

2009. dec. 13. 22:19
 15/16 A kérdező kommentje:
tudom és köszönöm a biztatást...
2009. dec. 21. 14:43
 16/16 anonim válasza:

Hát nem tudom hogy van-e lényege a hozzészólásomnak,de én voltam anorexiás....Borzalmas volt...legalábbis így visszagondolno rá... kiráz tőle a hideg...Szerencsére barátaim/szüleim támogattak,és megygógyultam. Nem mondom hogy könnyű volt,de nagyon büszke vagyok magamra,mert kitartottam! :) És most tényleg sokkal jobban érzem magam. Hiszem,hogyha te is anorexiás vagy,sikerülni fog a gyógyulásod! :) Csak kitartás! Sikerülni fog! ;) Szeresd önmagad! Hidd el,ha belenézel a tükörbe,és azt mondod magadnak: szép vagyok!,akkor sokkal jobban leszel! :)

Szóval drukkolok neked! :D hajrá! :)

2011. febr. 18. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!