Mit tehetnék, hogy visszanyerjem az alakom?
Sziasztok! Adott vagyok, 17 évesen 168 cm, 57 kg.Mindig is vékony voltam, és az utolsó 7 kg-t kb fél éve szedem fel, 50ről 57re. Fogamzásgátlót szedek. A hasamon nagyon látszik.Gimibe járok és ott is ebédelek, rendes menza ételt.Tesiórám heti kettő van, amellett rengeteget sétálok.Csak egy keveset szeretnék fogyni.Kérdésem az lenne, hogy reggelire és vacsorára milyen ételeket egyek, amik a diákpénztárcámnak megfizethető, és hatást lehet vele elérni? Annyit olvastam utána, hogy fehér kenyér abszolút nem lehet, helyette kevés teljes kiőrlésűt egyek, sok gyümölcsöt és zöldséget, húst. Nagyon szeretek csak úgy random módon dolgokat enni, amik a kezembe akadnak, nasizni :)
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
A kenyér nem étel, se a fehér se a teljes őrlésű. Fölösleges és teljes mértékben káros.
Húst, zöldséget egyél, és lehetőleg eddz (jógázz, erősíts, tanulj önvédelmet).
Sok zöldség, hús jó, gyümölcs se sok, se kevés nem kell (fogyás alatt!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!