10-15kg fogyás szülés után?
Figyelt kérdés
Szülés után vagyok és sportolniakarok,de nincs rá lehetőségem és időm sem,hogy eljárjak.Úgy gondolom,jó lenne egy elliptikus tréner hozzá,de újan nagyon drága.Tud valaki használtan eladót?Gondolom kölcsönben senki nem ajánlaná fel nekem.Ha féláron megtudnám venni az nagyonjó lenne.2013. szept. 11. 13:41
2/3 anonim válasza:
szülés után csak fokozatosan szabad elkezdeni a sportolást és az sem mind1 mennyivel vagy szülés után.. Olvass utána.. én is a vaterát ajánlanám..
3/3 anonim válasza:
Nekem van! Én imádom! A fiam születése után 40 kg-ot adtam le, kicsivel kevesebb,mint másfél év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!