Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szülés utáni fogyással,...

Szülés utáni fogyással, alakváltozással kapcsolatban voltak pozitív élményeitek?

Figyelt kérdés
Nektek sikerült leadni a plusz kilókat? Mennyi edzéssel, mennyi idő latt, mikortól kezdtétek? Ha szoptatás alatt elkezdem akkor elapad a tejem,ugye? Ti mertetek olyan ruhákban járni mint azelőtt? (5 hónapja szültem, 28kg -t híztím a terhesség alatt,12 kg. maradt rajtam eddig és megállt a fogyás). Ez már itt fog maradni?

2013. jún. 2. 15:41
 1/5 A kérdező kommentje:
[link] ilyen övvel kapcsolatban nincs valakinek tapasztalata?
2013. jún. 2. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:
paleóval nem apad el a tejed és lefogysz:)
2013. jún. 2. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Ilyesmit írtam volna én is.

Eleve paleózó anyukák nem híztak el. Aztán meg a tejükkel sincs gond, ha szoptatáskor kezdték az egészséges táplálkozást akkor sem lett 'bajuk' se nekik se a piciknek.

2013. jún. 4. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Első gyerekemmel voltam terhes és nem akartam elhízni, ezért hasonlóan ettem, mint a paleo diétában, csak én kevés tejterméket is megengedtem magamnak. Szülés után 3 kiló felesleg maradt rajtam. De alig volt tejem és nem is szoptattam csak két hétig, hiába próbáltam meg mindent. 2. gyerekemnél megfogadtam, hogy ilyen nem fordulhat elő. Tehát ettem terhesség alatt mindent sorban, szülés után rajtam maradt 12 kiló. Szoptatni ugyanúgy nem tudtam, tejem akkor sem volt, ha egész nap ettem és ittam megállás nélkül. Szóval nem attól függött. Amikor már végleg leálltam a szoptatással, akkor kihagytam a cukrot, lisztet, krumplit, rizst, kenyeret, tésztát. Vagyis csak húst, tojást, halat, zöldséget ettem. Tejet is csak a kávémban iszom. Leolvadtak a kilók. Sétálj sokat a picivel...márha az idő engedi és ne éheztesd magad, mert nem lesz energiád és türelmed. Én ha éhes vagyok megeszem egy szelet felvágottat, vagy egy főtt tojást, de akkor sem állt meg a Föld forogni, ha megettem egy almát vagy epret. 172 centi és 58 kiló vagyok. 5 és 2 évesek a fiaim. Sok sikert kívánok!
2013. jún. 4. 20:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megfogadom őket (amennyire lesz önuralmam ) :)
2013. jún. 5. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!