Szüleim vettek nekem egy használt elliptikus trénert, hogyan, naponta mennyit használjam, hogy pozitív irányba mozdítsa el a fogyókúrám?
176 cm és 78-80 kg vagyok. (Nem tudom pontosan.)
Elkezdtem napi 1400 kalórián élni. Igyekszem a paleolit diéta szabálya szerint étkezni, azonban van, hogy néha-néha lecsúszik egy kis csoki vagy süti, de igyekszem „moderálni” magam.
A célom -25 kg 6 hónap alatt. Szerintetek ez reális?
Az elliptikus trénerrel napi 1-2 órát is edzenék.
Ez jól hangzik (bár fogalmam sincs, mi az elliptikus tréner), elvárásod nem túlzó, ez már megfelelő sebességű fogyás, de azért nem tuti, hogy ennyi összejön, főleg hogy így a számok alapján nem is biztos, hogy van annyi felesleged... Ha izmosabb leszel, akkor jobb is, ha több vagy a célodnál, de majd meglátod, testalkatfüggő is a dolog (no meg van, aki vékonyabb szeret lenni, mint más, a fő, hogy egészségesen táplálkozz, mennyiségileg is s akkor a tested nem fog túlfogyni, legalábbis nekem így logikus).
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!