Mit tegyek h este ne egyek? Folyton ennék ennék ennék:S Hogyan mivel fogjam magam vissza?
Figyelt kérdés
tudtok valami jó praktikát?nemakarok elhizni,igyis van pluszkilo:::S2009. nov. 2. 20:42
1/5 anonim válasza:
Szia! Én is inkább este vagyok éhes, délelőtt egy falat nem menne le a torkomon, aztán délután kezdődik az evészet. Én most elhatároztam, hogy 18 óra után már nem eszem semmit. Ha éhesnek érzem magam, megiszok egy bögre vizet vagy teát.
2/5 anonim válasza:
igyál sokat. és nyugodtan ehetsz este is lefekvés előtt 2 órával. egyél zöldséget, sovány húst, halat, túrót...az a lényeg hogy inkább csak fehérjét és ne túl sokat.
3/5 anonim válasza:
Tudok még jobbat, menj aludni. Nem viccből, én is mindig elmegyek aludni ha nagyon éhes vagyok és fogyózok.
4/5 anonim válasza:
Ürisd ki a hütött meg a kamrát és igyál sok vizet.
Probálj meg mozogni vallamit, vagy kezdgy el vasalni. Én is igy vagyok iszok 1 kávét és neki állok kádat mosni, egszer kipakoltam az előszoba szekrényt család úgy nem volt oda meg másnap is fáradt voltam de bevállt.
5/5 anonim válasza:
Nálunk egy dolog vált be, fél éve csináljuk: semmi sincs itthon a főételeken kívül, csak joghurt, alma és ropi. :) Így nincs nass. És mostmár eszünkbe sem jut csokit, meg pudingot meg sütiket hazahozni. Az első egy hónap baromi nehéz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!