Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem bírok fogyni?

Miért nem bírok fogyni?

Figyelt kérdés

10-13 kg-t akarok leadni. Augusztus elején elkezdtem edzeni napi egy órát, amit ismerősöm állított össze. Elhagytam a fehér lisztet, a nagyon zsíros ételeket(húst eszek, de nem egy fél csirkét ültő helyemben), rászoktam a zöldségekre.

1 hónap alatt sikerült 3-4 kg-t fogynom, ebből 2 vissza is jött, pedig nem változtattam semmin az étrenden, és ugyan úgy mozgok.

Szalagavatóra (nov. közepe) szeretnék lefogyni, még igazából az se érdekel, ha egészségtelen(azért nem akarok bogyókat szedni, vagy hogy kihulljanak a fogaim), szóval valami tanács?

171cm/82kg

18/f

2013. szept. 6. 22:25
 1/1 foreverinlove válasza:
Ilyen ez mindig. Leadsz par kilot aztan utanna kicsit lelassul a folyamat, de a lenyeg hogy ettol ne torj le s ne add fel. Probalj kitartani! En is egy honapja elkezdtem rendszeresen mozogni es meg semmi nem ment le. Igaz meg nem valtoztattam az evesz szokasaimon, de csak segit a mozgas. Legalabb amit eszrevettem az az, hogy a mozgastol vegre kezd kicsit erosodni a testem s nem vagyok elfolyva :)
2013. szept. 6. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!