168 cm és 130 kiló de egyszerűen nem tudok lefogyni. Minden nap mozgok és nem eszek zsiros ételeket. Csokit se sokat eszek. Miért van ez?
Figyelt kérdés
segítsetek :/2013. szept. 6. 14:12
11/19 anonim válasza:
ekkora tulsullyal nem kene futni, seta es uszas inkabb + orvos!
13/19 anonim válasza:
csinalj gerinc tornat ami tobbnyire nyujtasokbol all es nem karositja a gerinced sem marpedig ekkora sulyfeleslegnel valoszinu,hogy faj a hatad. Edd mindig annak a felet amit rendszerint meg ennel, igyal sok vizet es semifele cukros italt ne fogyassz. sok felules is ajanlott de ne egyszerre csinalj sokatbhanem szepen fokozatosan :-) en 100 felulessel kezdtem utanna par honapal napi 500at csinatam gond nelkul :D Tovabba bizonyos gyumolcsok is segitik a fogyast ilyen peldaul az ananasz, alma , mango :-)
14/19 anonim válasza:
"Baromi" szabályos lehet az a felülés, ha KEZDŐKÉNT 100-at meg tudtál csinálni, aztán nem sokkal később meg már 500-at...
Elárulok egy titkot: mint az életben oly sokszor itt sem a mennyiség, hanem a minőség számít.
Egy szabályos hasprés vagy lábemelés kb. 5-8 másodpercig tart és ha kezdőként 1-et(!) megcsinálsz belőle, akkor már jó vagy, több hónapos edzéssel a 25-30 már nagyon jónak, a 40-50 pedig kiválónak számít.
15/19 anonim válasza:
okozhatja a pajzsmirigy szabálytalan működése is. de abban biztos vok h ilyen súllyal szabálytalanul csinálod az edzéseket... persze h is tudnád szabályosan?!
16/19 anonim válasza:
#14/15 Ne haragudj de szabályosak voltak a felüléseim , de mivel kiderült a gerinc problémám kénytelen voltam átállni a könnyítettre és azzal most már 300 megy , tény nem mindig a mennyiség számít de rásegít az is :)
17/19 anonim válasza:
Hála istennek neked a szuper-genetikádnak köszönhetően szuper-erőd van, hogy annyi szabályos felülést meg tudsz csinálni.
Komoly, több éves múlttal rendelkező sportolók nem képesek napi szinten ennyit elvégezni, de te igen, ez fantasztikus.
Felléphetnél a cirkuszban vagy a ki-mit-tud-on, nem akarsz? :)
18/19 anonim válasza:
Menj el orvoshoz mert ez nem egészséges!
19/19 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, mert ez nem egészséges, ha ilyen kövér vagy!Amúgy én is nagyon dagadt vagyok,de mindent megpróbálok ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!