Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 168 cm és 130 kiló de egyszerű...

168 cm és 130 kiló de egyszerűen nem tudok lefogyni. Minden nap mozgok és nem eszek zsiros ételeket. Csokit se sokat eszek. Miért van ez?

Figyelt kérdés
segítsetek :/
2013. szept. 6. 14:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
ekkora tulsullyal nem kene futni, seta es uszas inkabb + orvos!
2013. szept. 6. 19:48
 12/19 anonim válasza:
nem lehetetlen lefogyni.
2013. szept. 7. 17:24
 13/19 anonim ***** válasza:
csinalj gerinc tornat ami tobbnyire nyujtasokbol all es nem karositja a gerinced sem marpedig ekkora sulyfeleslegnel valoszinu,hogy faj a hatad. Edd mindig annak a felet amit rendszerint meg ennel, igyal sok vizet es semifele cukros italt ne fogyassz. sok felules is ajanlott de ne egyszerre csinalj sokatbhanem szepen fokozatosan :-) en 100 felulessel kezdtem utanna par honapal napi 500at csinatam gond nelkul :D Tovabba bizonyos gyumolcsok is segitik a fogyast ilyen peldaul az ananasz, alma , mango :-)
2013. okt. 20. 11:57
 14/19 anonim ***** válasza:

"Baromi" szabályos lehet az a felülés, ha KEZDŐKÉNT 100-at meg tudtál csinálni, aztán nem sokkal később meg már 500-at...

Elárulok egy titkot: mint az életben oly sokszor itt sem a mennyiség, hanem a minőség számít.

Egy szabályos hasprés vagy lábemelés kb. 5-8 másodpercig tart és ha kezdőként 1-et(!) megcsinálsz belőle, akkor már jó vagy, több hónapos edzéssel a 25-30 már nagyon jónak, a 40-50 pedig kiválónak számít.

2013. okt. 20. 14:30
 15/19 anonim válasza:
okozhatja a pajzsmirigy szabálytalan működése is. de abban biztos vok h ilyen súllyal szabálytalanul csinálod az edzéseket... persze h is tudnád szabályosan?!
2013. nov. 7. 11:14
 16/19 anonim ***** válasza:
54%
#14/15 Ne haragudj de szabályosak voltak a felüléseim , de mivel kiderült a gerinc problémám kénytelen voltam átállni a könnyítettre és azzal most már 300 megy , tény nem mindig a mennyiség számít de rásegít az is :)
2013. nov. 7. 15:37
 17/19 anonim ***** válasza:

Hála istennek neked a szuper-genetikádnak köszönhetően szuper-erőd van, hogy annyi szabályos felülést meg tudsz csinálni.

Komoly, több éves múlttal rendelkező sportolók nem képesek napi szinten ennyit elvégezni, de te igen, ez fantasztikus.

Felléphetnél a cirkuszban vagy a ki-mit-tud-on, nem akarsz? :)

2013. nov. 7. 18:29
 18/19 anonim válasza:
53%
Menj el orvoshoz mert ez nem egészséges!
2015. okt. 23. 19:16
 19/19 anonim válasza:
53%
Menj el orvoshoz, mert ez nem egészséges, ha ilyen kövér vagy!Amúgy én is nagyon dagadt vagyok,de mindent megpróbálok ellene.
2015. okt. 24. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!