Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Írnátok nekem egy ÉSSZERŰ...

Írnátok nekem egy ÉSSZERŰ diétát és mozgásokat?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, 169 cm és 60 kg. nagyon sok,sajnos az utóbbi időben elhagytam nagyon magam :(

próbálkoztam sok diétával(többek között koplalással is) de egyik sem használt tartósan. Most elhatároztam hogy leszeretnék fogyni, vagyis úgymond "bombaalakot" szeretnék. kb 53 körülre szeretnék lemenni.

Ebben szeretném a segítségeteket kérni,hogy valamilyen NORMÁLIS étrendet ha irnátok,azt nagyon megköszönném :) Most már nem érdekel,és nem is szeretném,hogy hamar meglátszódjon,és utána a duplája jöjjön vissza, és hogy tönkretegyem az össze-vissza evésemmel magam :D

Na és még a torna. Nem nagyon van időm iskola után elmenni konditerembe, meg most jön a rossz idő futni se nagyon tudok. Arra gondoltam ha Rubint Rékát csinálnék heti 3x min. akkor az máris sokat segítene?! de várom szivesen a javaslataitokat, hogy mik lennének még jók. Főleg a csípőm,combom,fenekem a problémás terület , és ha sokat eszek akkor a hasam is felpuffad de az még alapjában jó :D

Elöre is nagyon köszönöm a segítségeteket!! :) 15L

2009. nov. 1. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Egészséges étkezés.Ez a kulcsszó a torna mellé.Sok zöldség gyümölcs,fehérlisztől készült ételek kilőve,barnarizs a fehér helyett,barna cukor vagy méz az édesítéshez.Kicsivel kevesebb kalória bevitel az eddigieknél,de értékes kalória legyen.Sok fehérje tartalmú étel.Kb .ennyi az egész.Én ezt csinálom,és majdnem két hónap alatt fogytam 4,5 kilót.
2009. nov. 2. 14:13
 2/6 anonim ***** válasza:
már miért ne lehetne hidegben futni? harisnya+cicanadrág vagy simán mackónadrág, felülre minimum 2 póló, pulcsi, széldzseki. a futás nagyon jó sport, az állóképességed a topon lesz tőle, ráadásul olyan combjaid lesznek, hogy mindenki összepisálja magát. :D étkezés háát... sok ZÖLDSÉG (tényleg nagyon nagyon sok, pl egy szelet teljes kiőrlésű kenyérhez sonkával megehetsz egy egész paprikát, egy egész paradicsomot és egy fél kígyóuborkát---> ezt MIND egy szelethez) gyümölcsökből banán kerülendő, egyél almát meg idénygyükmiket (most megy a körte, alma, narancs, kiwi) meg nuku édesség, nuku fehérliszt, semmi finomított cukor, szénsavas cukros üdítők felejtősek, McDonald's és társaik tilosak, meg ezek az alapszabályok. ezekkel ésszerűen lefogyhatsz, és a kilók garantáltan nem jönnek vissza ;)
2009. nov. 3. 19:12
 3/6 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen nagyon rendesek vagytok :))) így első látásra nem is olyan vészes,csak betartani lesz nehéz :(:D

ha van vmi tanács még szívesen fogadom.. :)

2009. nov. 3. 21:54
 4/6 anonim ***** válasza:

R: natúr műzli 0.1%-os tejjel

E: saláta csirkemellhusival, zöldtea lime-al

V: 3szelet abonett sonkával, túróval, kígyóuborkával v paradicsommal

torna: rubint réka 1. 40perc heti 3x, és futás minden nap 12perc, később emelheted C:

2009. nov. 4. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Simán lehet hidegben futni. Sőt! Ad egy adrenalin löketet. Ma reggel lementem futni, szakadó esőben. Olyan jó esett. Inkább feltölt. Jobb 40°-ban belerohadni a nacidban? :D
2009. nov. 10. 12:06
 6/6 anonim válasza:
Én Rubint Rékázok minden nap.(Napi 20perc önmagadért.De végig az összes részletet)6után nem eszek,valamint kenyeret és cukrot egész nap nem.Pár nap alatt is észrevehető a fogyás,legalábbis nekem.Sok sikert,és kitartást!Remélem nekem is meg lesz:)
2010. máj. 17. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!