Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi lenne az ideális...

Mennyi lenne az ideális testsúlyom?

Figyelt kérdés

Adatok: 14 éves lány 155 cm 60 kg

Csak így kb?

2009. nov. 1. 10:34
1 2
 11/18 anonim válasza:

Azért fontos az életkort figyelembe venni, mert még 25 éves korig nő az ember. Ha már nem lenne növésben, akkor jöhet a diéta is, de most még nem.

Volt egy osztálytársnőm általános iskolában, aki duci kislány volt mindig, viszont a szülei magasak voltak. Aztán jött az a kor, amikor hirtelen elkezdett megnyúlni, és a túlsúlya mint ha a semmibe ment volna, nem fogyókúrázott, csak a magassága kompenzálta a súlytöbbletet. Ez nála 14 éves korától indult meg, most 25 éves kb. és egy nagyon csinos nő, a teste felvette a szülei magasságát. Lehet, hogy a kérdezőnél is ez lesz, látatlanban nem szabad fogyókúrára biztatni, ha nem tudjuk, sportol-e, milyen a csontozata, vagy hogy a családja milyen magas emberekből áll.

2009. nov. 1. 12:23
 12/18 anonim válasza:
11:46 - Drágám, rajtad egy deka túlsúly nincs, nekem kéne 151cm magasan akkora súllyal rendelkeznem, mint neked.
2009. nov. 1. 12:27
 13/18 anonim válasza:
50%
11:46osvagyok,es hiddel h van;)
2009. nov. 1. 18:49
 14/18 anonim válasza:
18:49 - Akkor te már anorexiás vagy.
2009. nov. 1. 19:10
 15/18 anonim válasza:
50%
-.- nem vagyok anorexias
2009. nov. 2. 17:15
 16/18 A kérdező kommentje:
Köcce a válaszokat:P Amugy fogyózom már sikerült leadnom 5 kg-ot + még 5-öt szeretnék leadni az alábbi válaszok alapján. Köszi):D
2009. nov. 2. 19:45
 17/18 anonim válasza:
Kérdező, szerintem sportolj valamit rendszeresen, vagy táncolj. A te életkorodnak az a legmegfelelőbb. (más életkorban is mondjuk, csak neked még nem szabad erősen diétázni)
2009. nov. 2. 20:35
 18/18 anonim válasza:

szia!

én is 14 éves vagyok, 155 centi és 58 kg..sokat panaszkodom a súlyom miatt, de azt mondják nem vagyok kövér. én mégis úgy érzem h fogynom kéne.. lehet h nem sokat, de kb 5 kilót. akkor szerintem jol érezném magam. sokan azt is mondták h nem jo ilyen fiatalon diétázni, inkább sportoljak...

egyébkéntt az ideális testsúly, a BMI (bioritmus) szerint kb 50-55 között van :)

2010. jan. 3. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!