Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi lenne az ideális...

Mennyi lenne az ideális testsúlyom?

Figyelt kérdés

Adatok: 14 éves lány 155 cm 60 kg

Csak így kb?

2009. nov. 1. 10:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
46%

23 kg. ( ha anorexiás is vagy)

nem értem, ha rádmennek a ruháid, nem lóg jobbra balra a a hájad, akkor nem mindegy mennyi a statisztikailag ideális testsúlyod?

és van akinek amúgy is nehezebbek a csontjai az sem fog tudni az ideális súlyon maradni.

14 évesen azzal foglalkozz hogy egészséges legyél, ne pedig a súlyoddal, főleg hogy ez a súly kb teljesen normális, ha van rajtad 3-4 kiló pluszban az kell is, ha neadj isten lebetegszel. Meg 3-4 kilótól senki nem lesz kórosan elhízott.

2009. nov. 1. 10:59
 2/18 anonim ***** válasza:
71%

elsőnek.. azért az sztem nem 3 kiló plusz

én fiú vok nem sokára 18, 177 cm és 66-67 kiló és sportolok, szal inkább az izmosabb fajtából :)

Sztem ilyen korban az 50-52 körüli lenne normális egy lánynak.

2009. nov. 1. 11:12
 3/18 anonim válasza:

Attól függ, ebből mennyi az izom és a csontozat súlya.

Egy kis sport, sok gyümölcs-zöldség a normál kaja mellé, sok víz, kevés cukros üdítő, és ha megőrzöd ezt a súlyt, később még jó is lehet, mert még 25 éves korodig nőni fogsz.

2009. nov. 1. 11:40
 4/18 anonim válasza:
54%
155 cm és 60 kg 14 évesen? hát az egy kicsit sok :S én is 14 vagyok de én 165 cm és 48-49 kg.. és rajtam is van egy kis felesleg azt vettem észre :D legfőképp a hasamon meg van egy kis úszógumim
2009. nov. 1. 11:46
 5/18 anonim ***** válasza:
34%
szia én is 14 vagyok! ha gondolod írj privit, ha szeretnél egészségesen élni, elkezdhetnénk együtt valami életmódváltást:)
2009. nov. 1. 11:55
 6/18 anonim ***** válasza:
58%

Hát bizony az utolsóval kell egyetértenem. Max 50 kg mert alacsony vagy. Hát... mit ne mondjak, az izmos 177 cm magas fiúm csaupán 8 kilóval nehezebb nálad.

Persze, mondjátok neki, hogy ne fogyjon, végül is kit érdekel, hogy 16 évesen meg attól lesz depressziós hogy erősen elhízott?

Nem bántani akarlak ne aggódj. ;) Amikor én anno 14 voltam azt sem tudtam mi az az anorexia, csak nem ettem halálra magam. A legtöbb társam sem volt ennyi idősen túlsúlyos. Ne aggódj, nincs veszve semmi, némi mozgással hamar elérsz egy kívánt testsúlyt. Most nem azt mondom, hogy fogyj le 10 kilót 1 hónap alatt... De azért ehhez a testmagassághoz... :S Én most 173 cm-el vagyok 56 kiló és életemben nem fogyókúráztam. A legtöbb ismerősöm szintén.

2009. nov. 1. 11:59
 7/18 anonim ***** válasza:
46%

elsővagyok, 160 centi vagyok és a versenysúlyom, mivel sportolok 55 kiló. de így sem vagyok vékony ugyanis az izom nehezebb mint a háj. És a csontozatom is erős. És 27 vagyok és nő.

14 évesen még valaki fejlődésben van, most alakul teste a szervezete. Ilyenkor nem hogy nem javallott, tilos a diéta.

sportolni kell, mozogni és akkor nincs gond.

De egy tuti a kérdező nem elhízott, max 3-4 kiló lehet rajta. Naés? van kin 30-40 kiló van. A 3-4 kiló ezzel ellentétben nem egészségkárosító.

Kicsit már durva hogy 14-16 évesen ennyire foglalkoznak a testsúlyúkkal, meg elhízottnak tartják magukat, mert némi hús van a hasukon és nem kockás. Régen is ki nem állhattam mikor az eleve vékony alkatú sportársaim vagy ismerőseim állandóan azt mondogatták, hogy jjuj ide nézz mekkora hasam van és huzogatta rajta BŐRT ( nem a hájat), csak azért hogy mindneki azt mondja neki, hogy jajj dehogyis te olyan vékony vagy. Hagyjuk már ezt. Írom ezt a 49 kilós hozzászolónak akinek szerinte van hasa.

160 centis nagyanyám akkor volt 9 kiló mikor már haldoklott.

Szerintem mással kéne foglalkoznotok nem e testsúlyotokkal, ilyen adatok mellett.

2009. nov. 1. 11:59
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
9=49 kiló
2009. nov. 1. 12:01
 9/18 anonim ***** válasza:
72%

Persze, hogy mással, de azért azt se tévesszük szem elöl, hogy régen jóval kevesebb volt az elhízott gyerek.

Most vannak. Ami rohadt egészségtelen igenis. Nem kell fogyózni, elég a mozgás, ahogy te mondod. De hagy érezze már jól magát a bőrében, és ha tenni akar ezért, hát tegye! Amíg nem hánytatja magát, és nem napi egy almán él, semmi baj nincs ezzel.

2009. nov. 1. 12:05
 10/18 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem kövér vagy!

Én 14 éves koromban 159cm és 46 kiló voltam, és ideális volt a súlyom!!!!

Most 28 leszek és 161cm-hez 51 kiló vagyok és nem vagyok sovány.

155 cm-hez az ideális súly 48-53kiló.

2009. nov. 1. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!