Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le? Tudom ez a...

Hogyan fogyjak le? Tudom ez a 352353452ik ilyen kérdés de én konkrét utasításokra vágyom több lent

Figyelt kérdés
olyan 5 kilót szeretnék leadni olvastam az atkins diétáról de nem írnak rendes dolgot én pedig egyáltalán nem értek ezekhez. Valaki leírná szó szerint : mit egyek mikor hánykor milyen tálban hány falattal mikor mit csináljak. ( edzőterembe sajna nem tudok menni nem szeretnék kiadni rá) de ha megmondjátok mennyit fussak üljek fel stb. Meddig csináljam de tényleg kérlek mintha egy gyenge elméjű lennék : egyél egy csirke szárnyat zöldséggel következőnap yoghurtot stb. nagyon megköszönném nem vagyok hülye de semmit nem értek az alakformáláshoz (22lány)

2013. aug. 30. 14:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
háború indult el. Igen a sonka nem parizel! gondolom ez eljut mindenkihez. Igazából pulyka felvágottról lenne szó konkrétan.
2013. szept. 1. 13:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Legjobb lenne a pulyka húst pulyka húsként megvenni.

Ami felvágott, abban már gyakran ott van minden ami a párizsiban. Használjuk az összetevők című leírást. Abból kiderül hogy hússal dúsított növényi fehérje a termék aromázva és ízfokozva, vagy hús. Az utóbbira kellene törekedni.

Fogyás szempontjából jó kérdés, valószínűleg a műhús is jobb mint a kenyér, de hosszú távon nem éri meg szójás, keményítős húskészítményeket enni. Sajnos a szín hús, igazi hús minősége sem éri el a kívánt szintet a takarmányok minősége miatt. Így ebből már nem kellene engedni, értem ezt általánosságban, nem egyszeri fogyasztás esetére.. :)

2013. szept. 1. 14:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!