Kis felesleget hogyan lehet gyorsan elégetni?
Figyelt kérdés
Ha megfeszítem az izmai csak kevés husi marad amit meg tudok fogni. Alapból izmos alkat vagyok mert régen nagyon sokat sportoltam csak 1-2éve lustultam el lett egy kis zsír réteg főleg a combomon karomon.
Minél gyorsabban le szeretném adni ezt a kis felesleget és szálkásítani utána. Mit tanácsoltok? Nem eszem fehér kenyeret, nem iszom cukros szarokat, édességet sem eszem soha. Viszont ülőmunkát végzek ami mellett kevés időm van mozgásra.
164cm vagyok 56kg. 21L
2013. aug. 29. 10:50
1/1 Szergej55 válasza:
Az üdvözlendő, hogy a rossz élelmiszert kerülöd, de nem feltétlenül elég, mert rendes diétás étrend nélkül nem fogsz fogyni. A legfontosabb a makrotápanyagok napi arányát tekinteni, így neked kb. napi 2g szénhidrát/testsúlykilogramm és 1,5-2g fehére/tskg kell (Szénhidrátforrás: teljes kiőrlésű gabonafélék, basmati vagy barna rizs, zöldségek, hüvelyesek; fehérjeforrás: sovány húsok, tojásfehérje, sovány túró). Napi 5-6 étkezés szükséges, ebből a szénhidrát nagyobb részét az első 2-3-ban kell bevinni, délután már csak zöldség és hús legyen, meg esetleg tojás. Az utolsó étkezés időpontja nagyjából két órával essen lefekvés elé, ilyenkor mehet a sovány túró (30-40g), hogy éjszakára is legyen fehérjepótlék a tested számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!