Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan dolgozzam le a kis...

Hogyan dolgozzam le a kis plusz felesleget a hasamról?

Figyelt kérdés

Igazából a súlyommal nincs gond mert 65 kg vagyok és 170 cm.

De viszont a hasamra feljött egy kis felesleg meg kicsit puffadtnak tűnik..

Igaz mostanában csak itthon ültem, hogy nyár volt meg párszor lejártam hetente bulizni..

De most leakarom dobni ezt mert ha már egy inget felveszek mondjuk akkor kicsit kirajzolódik a hasam és ezt nem szeretem..

Miket kéne ennem , meg mit csináljak mellé, mozogjak naponta?

Köszönöm előre is!

2013. júl. 22. 16:49
 1/3 ~fitnetti. válasza:

Szia!

Szerintem a legegyszerűbb ha felüléseket csinálsz.

Próbálj meg kevesebb szénhidráttal rendelkező ételeket enni,napi ötször,kis adagokat.Igyál sok folyadékot,ami lehetőleg nem agyoncukrozott,vagy szénsavas.Én a vizet(szénsavmenteset),és a zöld teát javaslom.A zöld tea amúgy is segít a kalóriaégetésben.

Remélem tudtam segíteni valamit.

Sok sikert!;)

2013. júl. 22. 19:43
 2/3 A kérdező kommentje:

Arra már ráálltam jó ideje , hogy csak vizet iszok, kivéve mikor bulizni vagyok.. :)

A felüléseknél abba látom a problémát, hogy amíg van az izmok felett zsír addig hiába erősítem hasizmot nem fog segíteni.

De az étkezést próbálom megváltoztatni.

2013. júl. 22. 20:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Péntek Enikő zóna edzésének nézz utána, az nagyon hatásos ha bírod..
2013. júl. 22. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!