Ha folytatom a sportolást, és csak picivel eszem többet, ugye nem hízom vissza?
Heti 4 -szer 2 órát sportoltam,és ezt továbbra sem hagynám el.Az édességet ,fehér lisztet sem ennék.
Csak graham lisztből készült kenyeret/zsömlét.
165 cm vagyok,54 kg voltam mikor elkezdtem fogyózni,ill életmódot változtatni,43 ra sikerült lefogynom,ezzel az étrenddel:reggelire 2 almát ettem,1 bögre kávét ittam.Ebédre 1 kis tányér saláta+1 fél szeletke csirkemell v párol hal.Valamikor ez helyett zöldségleves.Vacsira pedig 1 sárgarépa.Napközben ha nagyon éhes votam pár kanál müzlit ettem.Tudom ez nem sok,ezért szeretném ezt egy picit növelni,először csak fokozatosan.Nem fogok visszahízni?Most így néz ki egy napom:Reggeli:2 szelet graham kenyér(1 szelet:50 kcal)paradicsommal+zsírszegény margarin+1 mandarin
Tízórai:2 kanál müzli,11 kávé
Ebéd:valamilyen saláta,vagy párolt zölség hallal,vagy spenót
Vacsi:1 zacskósleves+2 paradicsom+1 db ligth medvesajt
Sport:1 óra séta + rubint réka dvd v úszás
Ezzel megtarthatom a súlyom?Nem akarok újra kövér lenni,Így szeretnék maradni,mert most érzem jól magam.
Én 165 cm és 55 kg vagyok.Én is szertnék fogyni de ezt az étrendet tuti nem bírnám.Nagyon durva.Hogy tudtál sportolni?Én elájultam volna.És előtte mit ettél?Gondolom jóval többet.Leírnád?
Ja és a kérdésedre válaszolva ha sportolsz továbbra is akkor nem fogsz visszahízni úgyhogy nyugodtan egyél többet.Mennyi idő alatt fogytál le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!