Ha így folytatom akkor fogyhatok? Mit tegyek az izomláz ellen?
18évwes lány vagyok, kicsit nagynak találom a hasam, ezért nekiálltam tornázni, és diétázni.
naponta minimum 30felülés... és lábemelés, plusz este 20perc kocogás.
Tegnap natúr csirkemellet ettem salátával, és abonett kenyeret light margarinnal meg 1,5%-os tejet kukoricapehellyel. És egy pohár natur joghurtot
Ma ettem reggel 1 péksütit, meg ettem szintén 1 tál kukoricapelyhet és most ittam egy pohár banánturmixot szintén 1,5%tejjel, porcukor nélkül.
És ettem 2 puffasztott rizs lapot.
És vizet sima vizet iszom.
De a hasamba olyan izomláz van hogy mozogni nem birok tegnap rádolgoztam, ma mégrosszabb:(
a célom hogy júliusra kicsit laposabb legyen a hasam, bár nem hatalmas most sem de van rajta egy kis párna:) meg széles a csipőm:(
Ezzel elérek valamit ha júliusig igy csinálom???
Szerintem a péksüti-típusú dolgokat totál iktasd ki. Meg a kukoricapehely se a legnyerőbb, egyél inkább húst, az jobb, mert tovább bírod ki kaja nélkül meg persze nem hizlal.
És a 30 felülést helyett 1-2 nap múlva csinálj mondjuk 35, 40et stb. Mindig felülésezés után nyújtsd meg a hasizmod (nem tudom csináltatok-e "fókajárást" tein, de olyan pozícióban kell, hasat lenyomni a földre, fejet hátrahajtani).
oké akkor kukoricapehely és péksütik kilőve:)
most kicsit támncolok hogy tornáztassam a hasam, de a felülést most tuti nem birnám:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!