Ha így folytatom mennyit fogyhatok?
175cm vagyok és 62kg...igaz hogy nem tűik soknak, meg pont normális, de nagyon vastagak a combjaim, és a valagam is nagyon nagy....annyira, hogy már zavar ha megyek az utcán, mert félek h vki nézi és elborzad...:S Én vékonyabb szeretnék lenni. túl vaskos vagyok a fenekemen meg a combomon és a vádlimon is...:S felül annyira nem (csak kicsit a hasamon), ott jó. de alul?? :S:S:S Amúgy van egy olyan érzésem h a lábaimon izomból van túl sok...Abból állítólag könnyű leadni. Nos mostanában úgy eszek, hogy reggeil (egy-két szendvics) ebéd (az iskolában) uzsonna (egy szendvics vagy valami más) és rengeteget mozgok, járom a várost gyaloglok mint mindig...így le tudnék fogyni 55-56kg-re körülbelül hamarosan? :S Köszi a válaszokat!
16L
szia akárki akármit mond hogy milyen vézna vagy megértelek, mert én is 175 cm vagyok, 63 kg-ról indultam, most 60 vagyok, és legalább 53 akarok lenni. én így csinálom és ezt is ajánlom neked:
reggeli (7-8 óra körül): gyümölcs.
tízórai: (9-10 óra körül): barna kenyérből, zöldséges szendvics (1 darab!)
ebéd: menza.
uzsonna (3-4 óra körül): kb. 4-5 extrudált kenyér egy natúr activiával, vagy 4-5 szelet puffasztott rizs, vagy két főtt tojás egy szelet barna kenyérrel, tehát, ami nem hizlal.
ebéd ( ha ezek után megéheznél): valamilyen gyümölcs, mindegy milyen, és mennyi.
én minden nap 1 órát tornázok (2x40 perc Rubint RÉka + 10-20 perc bemelegítés egyénileg)
20-25 perc séta, 25-30 perc futás, és ha marad időm akkor kb. 30 perc biciklizés.
de persze nem kell mindet csinálnod.
így kb. hetente kéthetente lemegy masszív 1 kg, de azt már nem hízom vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!