Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Igy folytatom fogyhatok?

Igy folytatom fogyhatok?

Figyelt kérdés
naponta 200felülést és 200lábemelést csinálok meg plusz hetente 2-3x sinkó andreázom fél órát....sztetek ez hatásos hogy fogyjak??? 1.5 kilot fogytammár másfél hét alatt de félek hogy ez megáll....mitcsináljak még hogy lemenjen 10kilo???
2011. jan. 13. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:

a felülés és a lábemelés konkrétan nem fogyaszt, max formál. a torna már inkább fogyaszt, ha megfelelő intenzitású és hosszú. egyébként nem csak ezen múlik, ha a táplálkozásra odafigyelsz, még valószínűbb, hogy megszabadulsz a feleslegtől. a napi adagod oszd szét 4-5 alkalomra, mindig csak kicsit egyél, este pedig hanyagold a szénhidrátot. naponta minimum 1,5 l víz!

látom, van akaraterőd, ügyesen csinálod, de a felüléstől meg a lábemeléstől ne várd, hogy csökken majd a súlyod... ellenben szép szálkás leszel, ha a torna és az étkezés segítségével eltűnik a zsír ;)

2011. jan. 13. 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Elsősorban az étkezésen változtass, hisz nagyrészt attól függ, hogy fogsz-e fogyni. A mozgás csak másodlagos, de nem elhanyagolható. A felülést, lábemelgetést a helyedben hagynám, akkor inkább tornázz, de leghatásosabb a futás és a biciklizés lenne.
2011. jan. 13. 22:25
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) kenyeret egyáltalán nem eszek reggeélire abonettkenyeret eszek meg kefirt esetleg joghurtot. Ebédelnisajnos csak 4körül tudok mert sokáig suliban avgyok :(
2011. jan. 14. 16:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Eszel valamit a suliban? Ha a reggelitől nem eszel 4-ig, akkor éhezteted a szervezeted, s nem valószínű, hogy a várt fogyás bekövetkezik, vagy, hogy az tényleg zsír lesz... Kb 3 óránként enned kellene valamit, így nem fog leállni az anyagcseréd.
2011. jan. 15. 11:05
 5/7 A kérdező kommentje:
igen, eszek. általában abonettkenyeret vajkrémmel vagy kefirral, joghurtal. nem éheztetem magamat csak akenyeret teljesen kiiktattam.
2011. jan. 15. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyél sokszor (2-3 óránként) kisebb adagokat. Ez "ébren tartja" az anyagcseréd. Este már ne egyél szénhidrátot, inkább csak fehérjét. Próbálj meg minél több zöldséget és gyümölcsöt enni - de a gyümölccsel kell a mérték, a benne lévő fruktóz miatt. A szénhidrát amit megeszel is lehetőleg legyen mondjuk teljes kiőrlésű kenyér és barna rizs (de vigyázz nehogy kifogj valami olyan cuccot ami simán csak meg van színezve barnával. A kenyér állaga árulkodó, a teljes őrlésű az tömény, nehéz összenyomni, ellentétben a fehérrel)

Ja és igyál sokat, vizet, teát (édesítővel persze, ha kell bele).

Ha mellette rendszeresen tornázol, biztos lemegy az a 10 kg plusz!:)

Nekem már bejött a módszer, karcsúbb lettem pár kg-mal és centivel is két hét alatt :)) Én minden nap 20 percet DVD-re tornázok. Ma 40-et csináltam de begörcsölt a vádlim :S Úgyhogy nem hiszem hogy ez nekem menni fog a továbbiakban is. Most tervezem hogy gyakrabban fogok futni is a DVD mellett :)

2011. jan. 17. 02:49
 7/7 anonim válasza:

A lényeg az életmódváltás! Ha belegondolsz a fogyókúra csak átmeneti megoldás, mivel ha elérted a kívánt súlyt abbahagyod és visszatérsz a régi életmódodhoz. Én is nehezen szántam rá magam,pedig csak 5-6 kg-t szeretnék fogyni, de végre elhatároztam, hogy egészségesebben fogok élni. 2 hét alatt eddig 1.5-2 kg-t fogytam úgy, hogy nem eszem fehér lisztes pékárukat, max teljes kiőrlésűt, ha ebédre tészta van csak keveset eszek, édességet, nasit egyáltalán nem. Fontos a sok fehérje, gyümölcs, zöldség. Én is azt tudom mondani, hogy inkább gyakran egyél keveset. Én kb 2-3 óránként eszek és abszolút nem vagyok éhes közbe. Igyál legalább 2-2,5 l vizet, a zöld tea is nagyon jó, de vagy cukor nélkül vagy édesítővel (szénsavas, cukros üdítők kizárva)

Mozgás terén sztem jobb lenne ha a felülések meg a lábemelések előtt mondjuk futnál vagy bicikliznél 20-30 percet. Amikor már jobban bírod akár többet is.

Légy kitartó, hidd el megéri, mert napról napra jobban fogod érezni magad a bőrödben és szívesebben fogsz tükörbe nézni:)

Még eszembe jutott h szerintem írd le h mik a céljaid, mennyit akarsz fogyni és mennyi idő alatt, persze reálisak legyenek a leírt dolgok.

Írd le hogy miket nem ehetsz és helyettük miből ehetsz többet.

Én azt is lejegyeztem, hogy egyes sportokból fél vagy 1 óra mennyi kalóriát éget, ezeket neten keresgéltem ki.

Ezeket az oldalakat érdemes olvasgatni:

[link]

Itt a kalkulátoroknál megtalálod hogy a különböző tevékenységek mennyi kcal-t égetnek el.

Vagy:

[link]

Itt aztán mindent megtalálsz amit tudni szeretnél!

Bocsi, hogy hosszú voltam! Sok sikert kívánok:)

2011. jan. 18. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!