Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit egyek és mit hogy...

Mennyit egyek és mit hogy kibírjam az edzést?

Figyelt kérdés

Csütörtökön 1 óra kardio+1 óra aerob egymás után.(este)

Eddig is így edzettem,de vagy egyik vagy a másik,tehát ez most elég kemény lesz.

Nem akarok rosszul lenni.Vacsira már nem szoktam szénhidrátot enni,de félek hogy így nem fogom bírni az edzést.Mit kéne ennem,és mennyi idővel edzés előtt?

176 cm/88kg/nő

2013. aug. 27. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem kell ennyi, máshogy nem tudod elrendezni?

Ez nagyon sok, ekkora testúllyal hogyan bírod a kardiót?

Hetente 5x legyen aerob, ami 1 órás.

Ez nagyon sok, drasztikusan fogsz fogyni.

2013. aug. 27. 20:56
 2/6 A kérdező kommentje:

14 kgt már leadtam!:) nyár eleje óta edzek heti 5x,sokat fejlődtem,javult a kondim.

igazából most még el tudom rendezni máshogy a héten,de jövőhéttől iskola,akkor be kell majd sűritenem így sajnos,ezért kérdezem hogy mit egyek,és mennyi idővel előtte hogy legyen energiám :)

2013. aug. 27. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:

"Nem akarok rosszul lenni.Vacsira már nem szoktam szénhidrátot enni,de félek hogy így nem fogom bírni az edzést"

Vacsi edzés előtt, vagy után?

Edzés után eszel fehérjét, előtte azt amit akarsz, csak ne legyél rosszul. Szénhidrátot (keményítőt) edzés előtt 1,5 órával, mert ha közvetlen előtte eszed akkor még belekerül az edzés a vércukorszint ingadozásba. Az nem jó a teljesítménynek.

2013. aug. 27. 21:40
 4/6 A kérdező kommentje:
vacsi edzés előtt lesz. az az utolsó étkezésem.
2013. aug. 27. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Én edzés utánra dobnám.

Edzés előtt fehérje, zsír mehet. Szénhidrát egyrészt kitömné a gyomrodat, jönne a róka meg a teltségérzet, másrészt a vércukorszintedet megzavarná pont edzésre. Hús, hal, tojás elvileg jó lenne, ha szereted ezeket..

2013. aug. 28. 13:21
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi!:)
2013. aug. 28. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!