Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi gátol titeket abban, hogy...

Mi gátol titeket abban, hogy elmenjetek sportolni?

Figyelt kérdés

Erre vagyok kíváncsi, tehát ha benéztél írd le kérlek, hogy mi az oka!

Én két éve kezdtem 93 kg voltak 15 évesen, borzasztó túlsúly volt. 300 métert alig birtam lefutni.

Elkezdtem két éve gyúrni és nagy akaraterővel sikerült mindaz ami most vagyok. Napi 13 km intenzív futást végzek, mert majd tervben lesz egy félmaraton, de mindenek előtt izmosodni akarok. Mert ugye lefogytam és vékony lettem.

Csináltam blogot is a történetemről, szerintem sok mindenkinek tud ez segítséget nyújtani: www.asbinaplo.blogspot.com

a Facebook oldalam (Matthew's workout): www.fb.com/matthewsworkout

Várom a válaszaitokat!

2013. aug. 27. 17:26
1 2
 11/16 anonim válasza:
nem élvezem,szenvedek,számolom vissza a perceket de ez hagyján...hihetetlenül unalmasnak tartok minden mozgásformát.
2013. aug. 28. 00:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Rettenetesen unatkozom közben, hogy az már szinte fáj. Én nem tudom, hogy akinek van agya, az hova teszi addig míg tornázik. Volt hpgy vizsgatételeket mondtam kínomban fel magamban mikor pl aerobik óránk volt. az a zene meg közben-külön egy kínzás.
2013. aug. 28. 17:32
 13/16 anonim ***** válasza:

Aerobic - én voltam egy tök jó edző taebo óráján (oké, hogy a taebo nem egy értelmiségi edzés, de ahhoz képest hogy fitnesz mondjuk jó móka volt. az edző jobb esetben qigongot oktat és nőknek intimsúlyzós edzést.. de az igények miatt vannak ilyen ugribugri edzések is. hát, élményre nem volt rossz)

Aztán: unatkozó csajoknak való pont a thaibox, kickbox. Amíg püfölsz valakit, csak nem esz meg az unalom. Jó kis intervall. kardio edzésnek felelnek meg ezek.

2013. aug. 28. 17:35
 14/16 anonim ***** válasza:
OÓÓÓ,. nem elég hogy unom, még ütnek is, áááááuiuhhhhh:))
2013. aug. 29. 09:06
 15/16 anonim válasza:

Röviden-tömören: úgy alakult az életem, hogy nem volt sok sikerélményem a sport, mozgás terén. Sajnos nem igazán tudtam meglátni benne azt a jót, amiről oly sokan beszélnek. Nem vagyok sportellenes, szerintem is fontos a mozgás-én otthon szoktam tornázni, súlyzózni-, de azt is el kell tudni fogadni, hogy vannak emberek, akiket nem annyira érdekel a sport. Ők nyilván másban jók.

Egyébként díjazom a kitartásodat és az elszántságod. Sok sikert!

2013. aug. 30. 16:03
 16/16 anonim ***** válasza:
# 14. mi van? :D Te ütsz, meg ha ütnek nem unatkozol, nyilván :D
2013. aug. 30. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!