Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kell sportolni?

Hogyan kell sportolni?

Figyelt kérdés
Régen miniden nap futottam egy fél órát, de mára ez már sajnos megszünt, és nem tudom, ,hogy hogyan kéne megint elkezdeni, mert már azóta felszedtem vagy 10 kg.-t :( És ráadásul még sokat is eszek, ha egyszer elkezdek enni egy fél óráig abba se tudom hagyni! De semmi féleképen nem szeretnék gyógyszereket szedni.

2013. aug. 14. 14:47
 1/1 Fruzsi:)016 válasza:

Szerintem a gyógyszerek nem lennének túl egsészségesek, szóval helyes, hogy azt elkerülöd.:)

A sportolás pedig, noos sztem először sétálj naponta pl fél-3/4 órát ezt így egy hétig és közbe tornázz is. A fitness nagyon jó.:) Vannak a neten nagyonjó tornák, pl Péntek Enikő, vagy Katus Attila, de ha beírod hogy alakformáló torna, vagy zsírégető, akkor kidob egy csomót. De ha mindenképpen futni szeretnél, akkor szép fokozatosan kezdd el, először csak 5-10 percet és így tovább növeld az időtartamot és a gyorsaságot a saját tempódban, úgy ahogy neked a legjobb.

Az étkezéssel kapcsolatban csak annyi, hogy persze, akarat kell ahhoz, hogy megálld, hogy még többet és még többet egyél. De sokszor akkor is eszünk, amikor a szervezetünk valójában folyadékot szeretne, tehát figyelj arra, hogy meglegyen a napi min 2 liter folyadék. Ez is nagyon fontos. Illetve a fehérjedús étrend, sok zöldség, gyümölcs, tejtermékek, hús. Menni fog hidd el! :)

2013. aug. 16. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!