Jó volt ez ma? Hozzáértők SOS
r: rántotta,2 tojából,egyiknek csak a fehérje.1 paradicsom,3 abonett.
t: 2 barack
e: barna rizs,csirkemell,1 paradicsom
u: 2ek zabpehely,1 barack
v: 1 tonhalkonzerv,2 abonett,1 paradicsom
a vacsi még nem volt meg.. ez így jó ma? ha nem,min kéne változtatnom? olvastam hogy gyümölcsöt nem nagyon kéne enni,ehez képest elég sok volt ez ma nekem,de nagyon kivánom az édes ízeket és jól esik.mivel helyettesítsem esetleg,mit egyek tízóraira,uzsira?
Valamint volt ma egy 60 perces kangoo edzés is.
175cm/88kg/nő :)
ja igen,reggelinél volt még 1 kávé is édesítővel.
kaloriabazis.hu szerint ez 1289 kcal
Szerintem rendben volt, az abonett nem kéne bele, de ha nem tudod anélkül megenni a dolgokat, mit tegyünk? Azért megpróbálnék leszokni róla, hiába nincs benne se kalória, se tápanyag (csak elhanyagolható mértékben), élvezet sincs, glutén meg igen. De persze nem vagyunk egyformák.
Amúgy oké, a barackok miatt sem aggódnék, teljesen jól megindokoltad, miért kell Neked s elég biztos vagyok benne, hogy az emberek fogyását ritkán gátolja némi gyümölcs.
Nem tudom, máskor hogyan eszel, szerintem érdemes lenne többféle zöldséget bevinni. Személy szerint én inkább ennék olajos magvat a zabpehely helyett, hasznosabb és finomabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!