Hozzáértők, milyen mérleget javasolnátok otthoni súlyellenőrzésre?
Digitálisat szeretnék, megbízhatót, lehetőleg olcsót. (kb. 8000 forintot tudok rá szánni. :( )
Igen, tudom, a gúgli a barátom, de konkrét tapasztalatokra lennék kíváncsi, neten keresni én is tudok. :)
Szerintem a legolcsóbb digitális mérlegek is tökéletesek, ugyanis már mindegyik 0,1 kg pontossággal mér. A testzsírszázalék érték pedig szerintem egyik mérleg esetében sem túl megbízható, úgyhogy felesleges erre sok pénzt költeni. Egyébként 3-4000 között már bőven kapsz olyat, ami testzsír%-ot is mér.
[link] - nekem ilyenem van és meg vagyok vele elégedve, habár én másodkézből vettem jóval olcsóbban.
Nekem ilyenem van, és imádom!
Mér testzsír%-ot is, de szerintem azt nem is méri csak számolja megadott adatokból és a testsúlyból, szóval azzal ne törődj. Ha venni kéne megint Hausert vennék mert nagyon jó és olcsó. Talán 4-5ezer Ft lehet.
Ez szép is ráadásul, és nincs 4ezer se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!