Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hozzáértők, milyen mérleget...

Hozzáértők, milyen mérleget javasolnátok otthoni súlyellenőrzésre?

Figyelt kérdés

Digitálisat szeretnék, megbízhatót, lehetőleg olcsót. (kb. 8000 forintot tudok rá szánni. :( )

Igen, tudom, a gúgli a barátom, de konkrét tapasztalatokra lennék kíváncsi, neten keresni én is tudok. :)

2012. nov. 26. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a legolcsóbb digitális mérlegek is tökéletesek, ugyanis már mindegyik 0,1 kg pontossággal mér. A testzsírszázalék érték pedig szerintem egyik mérleg esetében sem túl megbízható, úgyhogy felesleges erre sok pénzt költeni. Egyébként 3-4000 között már bőven kapsz olyat, ami testzsír%-ot is mér.

[link] - nekem ilyenem van és meg vagyok vele elégedve, habár én másodkézből vettem jóval olcsóbban.

2012. nov. 26. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Annyiért simán lehet kapni, már 5000ért is, pl Tescoban/egyéb nagyáruházban. Nekem digitális van, imádom. Tök jó, hogy minden nap pontosan tudom mérlegelni a fejlődést. Nem emlékszem, pontosan hol vettem, de sztem Tesco. És tökéletesen működik.
2012. nov. 26. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem ilyenem van, és imádom!

[link]

Mér testzsír%-ot is, de szerintem azt nem is méri csak számolja megadott adatokból és a testsúlyból, szóval azzal ne törődj. Ha venni kéne megint Hausert vennék mert nagyon jó és olcsó. Talán 4-5ezer Ft lehet.

2012. nov. 26. 22:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez szép is ráadásul, és nincs 4ezer se.

[link]

2012. nov. 26. 22:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Ó, köszönöm-köszönöm. Jókat mondtatok, tetszik, hogy olcsó, de -bocs az akadékoskodásért- ezek megbízhatóak is? Nem "csalnak"?
2012. nov. 26. 22:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem patikamérleg, de amennyire testsúly mérésre kell, annyira megbízható.
2012. nov. 27. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!