Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ételeket javasolnátok?

Milyen ételeket javasolnátok?

Figyelt kérdés
Egyetemista lány vagyok, akire kb 10 kg fogyás kellene. 165 cm vagyok és 78 kg, de szeretnék 68-70 közeli értékben lenni. Egy korábbi gyomorbetegségem alkalmával csak barna, teljes kiőrlésű, Graham, magvas stb kenyereket eszem, illetve a gyomrom fáj a zsírtól, szóval csak napraforgóolaj és olívaolajjal készült ételeket tudok megenni. A gond ott kezdődik, hogy mindennap reggel 8-tól este 6-ig vagyok, így sajnos egész napra kell étrendet kidolgoznom. Miket ajánlanátok, amik könnyen elkészíthetőek, nem is Norbi Update árban vannak és magammal is tudom vinni. A mozgás gyanánt heti 2x egyetem után Zumbára járok, de eddig nem volt még diéta. Igazából minden jöhet, ha eltudom otthon készíteni. Köszönöm szépen a segítséget!!!!
2012. okt. 3. 09:27
 1/3 A kérdező kommentje:
Tehát, olyan ételekre gondolok, amik nem hizlalnak. Fogyókúrás jellegűekre.
2012. okt. 3. 09:29
 2/3 anonim ***** válasza:
60g zabpehely, 100ml tej, 1 tojásfehérje, + édesítheted valamivel amit használsz, kakaópor, fahéj.... összekevered, be a mikróba 3 percre és kész a két sütike. Pár órán belül meg kéne enni, mert megszikkad.
2012. okt. 3. 11:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Én a hétre csirkemellet ettem, vettem mexikói szószt és úgy pirítottam, sütöttem meg serpenyőben, hozzá zöldséges rizs igazából raktam hozzá olajat, de nem kellett volna, mert a szósz szerintem elegendő. 1 db csirkemell nekem elég volt két napra, így igazán olcsóra jött ki az ebédem. Amit még vinni szoktam, az a hagymás máj, hagymát párolod, hozzáöntöd a májat, letakarod 10 percig hagyod főni, utána 10 percig fedő nélkül, só bors és szintén kész van. Kis ételtárolókban könnyű szállítani őket, nem csináltam olyan szaftosra, de a rizs amúgy is felvette jó részüket. Meg valamikor még ezeket fogom kipróbálni:

[link]

[link]

[link]

De volt hogy sütőbe raktam csirke mellett, rá kis víz a pároláshoz, és pár kanálnyi mézes mustáros szósz az íze kedvéért. És 20 éves főzés gyanánt tapasztalatlan vagyok, szóval ezek igazán könnyűek ráadásul a kollégiumunk nincs igazán felszerelve és így is megtudom csinálni :D Elvinni se bonyolult őket, nem folynak ki, de azért elővigyázatosságból mindig alufóliába is becsomagolom az edényt. Ezenkívül tojás salátát, zabkását, joghurtot, gyümölcsöt szoktam vinni az iskolába. Nekem is 6-ig vannak óráim igaz ezért szerencsére csak 3 napból áll a hét.

Rendszeresen egyél 3-4 óránként valamit, még ha csak egy alma is az, és ne edd magad soha tele, hogy úgy érezd mindjárt kipukkadsz. Ha fél órán belül van az egyetem, szerintem sétálhatnál is, az is sokat számít

2012. okt. 3. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!