Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra mellé, mozgás, egy...

Fogyókúra mellé, mozgás, egy 130 kg-s nőnek?

Figyelt kérdés
Elkezdtem fogyókúrázni, és jelenleg ott tartok, hogy a diétával kapcsolatban minden kérdésem meg van. Most jön az, hogy mi legyen a mozgás. Hastáncon gondolkodtam, persze nem emberek között, hanem itthon egyedül, illetve mellé napi 1 óra esti séta. Kezdetnek ez jó lesz? Majd ha 100 kg alá megyek, akkor tervezek ezen tovább lépni, keményebb mozgásra, de addig mit tanácsoltok? (3x volt térdműtétem, jégkorcsolyázás miatt, úgyhogy azt se erőltethetem meg)
2013. aug. 24. 18:38
1 2
 11/16 anonim válasza:
52%

szerintem a szobabicikli és a súlyzózás is nagyon jó lenne otthonra (talán hatékonyabb is, mint a hastánc, de a lényeg hogy mozogj, és örömödet leld benne!)

Sok sikert, szívemből drukkolok Neked!

2013. aug. 24. 19:23
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, a súlyzózás, meg a szobabiciklizés egyenlőre ki van lőve, mert drága, és pl egy szobabiciklit nem is tudnék hova rakni, illetve felújításra kell az összes pénz =/ talán később át tudok váltani arra, ha jobban fogunk állni anyagilag.
2013. aug. 24. 19:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Térműtétek után nehogy szobabiciklit vegyél, kinyírja a lábad.
2013. aug. 24. 19:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha már súlyzózás, akkor intim súlyzózás. Tudom, ez nincs mindenhol.

Hastánc mellé (mint írtam) mehet erősítő edzés, és akkor eléggé rendben leszel. A súly pedig táplálkozás kérdése, azt is átbeszéltük már.

2013. aug. 25. 08:20
 15/16 anonim válasza:

elnézést, amiért ajánlottam a szobabiciklit, azt gondoltam az nem árthat a műtött térdnek, de ezek szerint igen :(((

de ahogy mások is írták, a séta kezdetben tökéletes.

Ui.

esetleg még ezt találtam

óvatos gyógytornázás?

Pl www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egeszsegugyi-ellatasok__3049886-atroskopos-terdmutet-utan-mennyit-lehet-mozogni

2013. aug. 25. 08:57
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a javaslatokat :-) Mindegyikkel megpróbálkozom, kivéve a szobabiciklizés, meg a súlyzózás, mert biciklizni nem lehet, a súlyzóra meg nincs most pénzem :-)
2013. aug. 25. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!