Mozgás nélkül hogy lehet könnyen fogyni?
Figyelt kérdés
Sajnos a betegségem miatt nem nagyon bírom a mozgást, főleg a futást. De guggolásokat és felüléseket szoktam csinálni. Sokszor próbáltam már fogyókúrázni, de mindegyikbe éheztetni kell magunkat, ami után a kiló ugye vissza is jönnek. Megköszönném ha tudnátok segíteni:)2013. aug. 22. 14:09
1/7 anonim válasza:
Ne egyél:
tejet,tejterméket,gyorskaját,gyümölcsöt,fehér lisztet,kecsapot,szemétkaját(parizer,szalámik,májas és társaik)cukros sz_rokat,cukros löttyöt.
3/7 anonim válasza:
Nem muszáj futni, elég ha napi 2 órát legyalogolsz és a táplálkozásodon változtatsz, erről olvashatsz a neten, hogy miket szabad enni és mit kell kerülni.
4/7 anonim válasza:
és egyébként meg futhatsz akármennyit ha nem végzel súlyzós edzést
5/7 anonim válasza:
Mi az,hogy futhat akármennyit,ha nem végez súlyzós edzést?
6/7 anonim válasza:
A fogyás 70%-a a táplálkozáson múlik! Tehát le lehet fogyni sport nélkül is. Nyilván valamennyivel lassabban, és ha nagy a súly, akkor nem lehet megúszni maradványok nélkül. Én 40 kg-ot fogytam sporttal. Ha anélkül adok le ennyit, nem ússza meg így a bőröm. De pl. barátnőm sport nélkül adott le 8 kg-ot, neki így sem látszik semmi a bőrén!
7/7 anonim válasza:
Én 4 hónapja nem tornázok, mert olyan a melóhelyem, örülök, ha pihenhetek... de így is lement 10 kg kb., mert normálisan (paleó) étkezem, nem eszem hizlaló ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!