Tejtermékek a fogyókúra alatt kizáró ételek. Akkor natúr joghurtból se csinálhatok ezersziget öntetet a salátára?
Ha fogyózol és a Te fogyókúrádban tiltott, akkor nem :D
Nézd, Te döntöd el, hogyan fogyókúrázol, vannak értelmes és értelmetlen tippek, de nem kell követni őket.
Szerintem a sajton kívüli tejtermékek úgy az életembe se valók, úgyhogy én egy csomó sült hagymát tennék a salátámra (úgyis azt szeretem), de ez nem kell, hogy befolyásoljon másokat...
Ha utánaolvastál, elgondolkodtál, figyelted tested jelzéseit és meggyőződésed, hogy nem jó a tejtermék, akkor nem fogod enni. Ha bizonytalan vagy s mástól várod a választ, akkor pedig bajban leszel, mert könnyen lehet, 3 ember ötfélét fog mondani...
A fogyásodat nem hiszem, hogy a salátaöntet fogja akadályozni, úgyhogy ha nagyon akarod és lelkileg megvisel, ha nem teszel rá, szerintem jobb, ha teszel. De ha ki tudod hagyni, s a rengeteg egyéb salátaöntetből választasz, az még jobb. Ennyit tudok mondani.
én inkább a por miatt aggódnék, ami garantáltan szintetikus szar (persze az átlag bolti joghurtnak sincs sok értelme)...
tegyél a joghurtba sima szárított fűszereket, egy pici olíva olajat, jobban jársz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!