Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tejtermékek a fogyókúra alatt...

Tejtermékek a fogyókúra alatt kizáró ételek. Akkor natúr joghurtból se csinálhatok ezersziget öntetet a salátára?

Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha fogyózol és a Te fogyókúrádban tiltott, akkor nem :D

Nézd, Te döntöd el, hogyan fogyókúrázol, vannak értelmes és értelmetlen tippek, de nem kell követni őket.

Szerintem a sajton kívüli tejtermékek úgy az életembe se valók, úgyhogy én egy csomó sült hagymát tennék a salátámra (úgyis azt szeretem), de ez nem kell, hogy befolyásoljon másokat...

Ha utánaolvastál, elgondolkodtál, figyelted tested jelzéseit és meggyőződésed, hogy nem jó a tejtermék, akkor nem fogod enni. Ha bizonytalan vagy s mástól várod a választ, akkor pedig bajban leszel, mert könnyen lehet, 3 ember ötfélét fog mondani...

A fogyásodat nem hiszem, hogy a salátaöntet fogja akadályozni, úgyhogy ha nagyon akarod és lelkileg megvisel, ha nem teszel rá, szerintem jobb, ha teszel. De ha ki tudod hagyni, s a rengeteg egyéb salátaöntetből választasz, az még jobb. Ennyit tudok mondani.

2013. aug. 24. 14:36
 2/5 A kérdező kommentje:
ami könnyen elkészíthető poros saláta öntet van, ahhoz mindhez kell joghurt. Mást pedig nem tudom mit rakhatnék a salátára, nem érzem magam kecskének, hogy leüljek az asztalhoz, és a salátát magába rágcsáljam... viszont öntettel ízlik.
2013. aug. 24. 14:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Én most nem kifejezetten fogyókúrázom, hanem csak életmódot váltottam és egészségesen étkezem, azt a tanácsot követve, hogy ne egyek se lisztes dolgot, se tejterméket, se keményítőt, se hüvelyeseket, de nem hiszek benne hogy egy kis pohár joghurt felborítaná ezt az egészet amit kitűztem célul.
2013. aug. 24. 14:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Elv lehetne, hogy nem tolunk tejtermékeket a káros hatásaik miatt.. Elvileg cukrot sem nyomatunk, nem? De hát tessék, lehet enni.. nehogy elvonási tünetek legyenek. Csak nem lesz jó vége, és elvileg jót akarunk magunknak. Simán egy kókuszolajas fokhagymás ecetes (vagy akármilyen) öntetet is lehetne csinálni, bármiféle hosszútávú hátrányos hatás nélkül.
2013. aug. 24. 15:20
 5/5 anonim ***** válasza:

én inkább a por miatt aggódnék, ami garantáltan szintetikus szar (persze az átlag bolti joghurtnak sincs sok értelme)...

tegyél a joghurtba sima szárított fűszereket, egy pici olíva olajat, jobban jársz

2013. aug. 24. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!