Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rosszul csinálom a diétát?

Rosszul csinálom a diétát?

Figyelt kérdés

Szóval kalória bázisra mindig beírom hogy miből mennyit ettem, mennyit mozogtam és a nap végén mindig kiértékel, hogy mennyi kalóriával többet égettem el, mint ettem és hogy "tökéletesen" teljesítettem a mai napot.

De amikor eszek bármit, mindig nagyon telinek érzem magam. Pedig nem eszek sokat, és csak zöldségen,gyümölcsön és egy kis huson élek. Most ettem egy szelet dinnyét de annyira teltnek érzem magam...

Diéta alatt az nem jó ha tele vagyok, mert az azt jelenti, hogy a gyomrom is tágul, nem? Valaki segítene aki ért hozzá?

Az nem lehet, hogy már összeszükült a gyomrom ugye? Még alig pár napja kezdtem el.

2013. aug. 23. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom ezt a gyomor szűkülős tágulós dolgot honnan veszik az emberek, de ha túl keveset eszel garantált a jojó, most szólok. A szervezeted energiafelhasználását csak pontatlanul lehet megbecsülni. Azt hogy mennyit ettél szintén csak az alapanyagok grammpontos mérésével lehet pontosan megmondani. De egyébként ha zöldséget, húst, tojást magvakat stb. eszel, és biztonságosan az alapanyagcseréd fölött vagy, akkor kalóriaszámolással is szépen lehet fogyni.

Annak hogy evés után mennyire van teltségérzeted, nincs köze az általános étvágyadhoz.

2013. aug. 23. 18:46
 2/6 anonim ***** válasza:
2013. aug. 23. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerrintemm nem ezt akartad linkelni
2013. aug. 23. 19:09
 4/6 anonim ***** válasza:
A linkben van egy másik link,amit nem engedett elküldeni az oldal,szóval meg lehet nyugodni,szándékosan irtam ezt.
2013. aug. 23. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:
2013. aug. 23. 19:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Jólvan, nagyon kemény vagy. Lehet pihenni.

[link]

2013. aug. 23. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!