Na most akkor jól vagy rosszul csinálom? Valaki azt modnja jól, van aki szerint rossz szerinted?
nem mindennapos étrend ma így jött ki
reggeli 4 db tk abonett, 2db paradicsom, 1dbpaprika, kígyóubroka, 1 db macisajt light (ide még szokott csmell, vagy főtt tojás jönni, csak pont mára kifogyott)
tízórai 1 db alma, 1 mélytányér málna
ebéd-hasábburgonya volt sült kolbásszal-na én ezt kihagytam ezért ettem helyette 1 db teljes kiőrlésű-szezámmagos kiflit, 4db kovászosuborkát, 1 db paradicsom+ 450grammos milli life kefír-itt ez baj hogy kihagyom az ebédett és kicserélem vele, nincs sok választási lehetőségem, amit anyáék vesznek, csinálnak az van de próbálkozok azért
vacsora 175gramm natur joghurt
második, ha ez a koplalókúra szerinted sok étel, akkor kezeltesd magad
kérdező:
orvosilexikon.hu, kcal.hu
köszönöm
hát én is szívesebben ennék halat, csirkét egy nagy adag salátával meg barna rizzsel
vacsorára imádnám a sovány túrót friss zöldségekkel
de ezt nem tudom megtenni, így is próbálom a lehető legjobbat kihozni
gyümölcsöket imádom, abból mindig sok van mert kapjuk vidékről és azokkal próbálok jól lakni kolbász helyett
ma is az ebéd előre gyártott szilvásgombóc és zacskós leves lesz na azt ma is kihagyom
vacsorára meg anya hoz szalonnát és lecsókolbászt azt sütik le -na én megint kihagyom ezt marad a gyümölcs
A gyümölcs nagyon nem kell a diétában!
Reggel edd, ha már eszel, mert a fruktóz egy olyan speciális cukor, amit csak a máj raktároz, annak kapacítása pedig nagyon minimnális.
Emiatt a gyümölcscukor a legrosszabb cukor az összes közül. (a többi mind izomban raktározódik és mozgásnál könnyen felhasználódik)
köszi
na akkor gyümölcsöt se ehetek, ez rossz hír:(
*A gyümölcs nagyon nem kell a diétában!
Reggel edd, ha már eszel, mert a fruktóz egy olyan speciális cukor, amit csak a máj raktároz, annak kapacítása pedig nagyon minimnális.
Emiatt a gyümölcscukor a legrosszabb cukor az összes közül. (a többi mind izomban raktározódik és mozgásnál könnyen felhasználódik)
Ez egy orbitális baromság. A fruktóz a legjobb cukor, lebontja a szervezet, nem raktározódik zsír formájában, nem emeli nagyon a vércukorszintet, és cukorra szükség van. Egy biológus ül mellettem, úgyhogy elhiheted, hogy ez az igazság. Kicsit bonyolultabban magyarázta, de kb. ez volt a lényeg.
Egyél nyugodtan gyümölcsöt.
Az étrend nem igazán jó. Ebédig oké, az ebédből hiányzik a fehérje, és inkább ettél volna 4 paradicsomot és 1 koviubit. :) Szóval frisset inkább. A kifli se volt igazán jó választás, de ha nem volt más, hát nem volt más. Szerintem jobb lett volna, ha kolbászt eszel paradicsommal, még ha kicsit zsírosabb, akkor is, főleg, ha nem rendszeresen van kolbász.
A vacsora a legrosszabb, iszonyú kevés, gyakorlatilag semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!