Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Na most akkor jól vagy rosszul...

Na most akkor jól vagy rosszul csinálom? Valaki azt modnja jól, van aki szerint rossz szerinted?

Figyelt kérdés

nem mindennapos étrend ma így jött ki

reggeli 4 db tk abonett, 2db paradicsom, 1dbpaprika, kígyóubroka, 1 db macisajt light (ide még szokott csmell, vagy főtt tojás jönni, csak pont mára kifogyott)

tízórai 1 db alma, 1 mélytányér málna

ebéd-hasábburgonya volt sült kolbásszal-na én ezt kihagytam ezért ettem helyette 1 db teljes kiőrlésű-szezámmagos kiflit, 4db kovászosuborkát, 1 db paradicsom+ 450grammos milli life kefír-itt ez baj hogy kihagyom az ebédett és kicserélem vele, nincs sok választási lehetőségem, amit anyáék vesznek, csinálnak az van de próbálkozok azért

vacsora 175gramm natur joghurt

2011. jún. 16. 22:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kérdező! A levesből egyél 1 csészényit, a gombócból 2 db-ot, és mást ne. (Még ha cukros-lisztes, akkor is.) Nem rosszabb, mint a kifli kefírrel.

De nem értem anyukádat, a zacskós levesnél még a rántott leves is jobb, és olcsóbb is, miért veszi ezt az ipari szemetet?

Vacsorára nem tudsz magadnak 2 tojásból rántottát sütni, kevés olajjal, 1-2 paradicsommal?

Mondjuk azt nem csodálom, hogy ilyen kaja mellett koplalnod kell...

2011. jún. 21. 12:10
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
Elkezdtem olvasni a valaszokat,de inkabb abbahagytam,mert akkora hulyesegeket irnak hogy halalos.Nem is tudom ki talalja ki az okos fejevel,hogy a gyumolcs nagyon is sok,meg ilyenek. Vegre valaki reggelire evett paradicsomot,paprikat,uborkat fott tojast,meg ilyeneket. Nem hiszem hogy ettol meg fog hizni.Szerintem nagyon jol csinalod,es ne hallgass a sok hulyesegre!
2011. jún. 21. 17:03
 13/17 °:Amigo:° ***** válasza:

12:05

Lesz@rom, ki ül melletted, inkább ne hangoztasd, mert szégyen !

Igazából számomra ez teljesen egyértelmű, mivel szakember vagyok a diplomámat nem 20 éve vettem az Ecserin...

[link]

Tudatlanok vagytok, ez nem baj....

Azt hiszitek, hogy többet tudtok, mint egy szakember, aki ebből él.... ez se baj, csak szánalmas :-D

2011. jún. 21. 23:33
 14/17 °:Amigo:° ***** válasza:
"a fruktóz szelektíven a máj glikogén raktárait tölti fel, ha ezek beteltek, akkor triglicerideket állít elő belőle a szervezet, azaz zsírrá alakul."
2011. jún. 21. 23:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Jo,akkor szerinted soha ne egyunk gyumolcsot,mert majd jol elhizunk??
2011. jún. 22. 11:38
 16/17 anonim válasza:
Szerintem a mérték ami fontos. Szerintem egy nap egyél többször keveset. Hány kiló vagy, hány centi, mennyi idős,mennyit sportolsz vagy dolgozol ez mind fontos lenne tudni. Amúgy nem eszel sok gyümölcsöt. Amit anyud főz egyél belőle, de keveset. Jó étvágyat!
2011. jún. 22. 12:10
 17/17 °:Amigo:° ***** válasza:

11:38

Szerintem neked problémáid vannak a felfogással....

Nézd meg légyszíves, mit írtam az 1. hozzászólásomban!

(szívesen lerajzolnám neked, hátha úgy jobban megérted, de nem lehet sajnos...így meg kell birkóznod az írásos szöveg értelmezésével)

2011. jún. 22. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!