Na most akkor jól vagy rosszul csinálom? Valaki azt modnja jól, van aki szerint rossz szerinted?
nem mindennapos étrend ma így jött ki
reggeli 4 db tk abonett, 2db paradicsom, 1dbpaprika, kígyóubroka, 1 db macisajt light (ide még szokott csmell, vagy főtt tojás jönni, csak pont mára kifogyott)
tízórai 1 db alma, 1 mélytányér málna
ebéd-hasábburgonya volt sült kolbásszal-na én ezt kihagytam ezért ettem helyette 1 db teljes kiőrlésű-szezámmagos kiflit, 4db kovászosuborkát, 1 db paradicsom+ 450grammos milli life kefír-itt ez baj hogy kihagyom az ebédett és kicserélem vele, nincs sok választási lehetőségem, amit anyáék vesznek, csinálnak az van de próbálkozok azért
vacsora 175gramm natur joghurt
Kérdező! A levesből egyél 1 csészényit, a gombócból 2 db-ot, és mást ne. (Még ha cukros-lisztes, akkor is.) Nem rosszabb, mint a kifli kefírrel.
De nem értem anyukádat, a zacskós levesnél még a rántott leves is jobb, és olcsóbb is, miért veszi ezt az ipari szemetet?
Vacsorára nem tudsz magadnak 2 tojásból rántottát sütni, kevés olajjal, 1-2 paradicsommal?
Mondjuk azt nem csodálom, hogy ilyen kaja mellett koplalnod kell...
12:05
Lesz@rom, ki ül melletted, inkább ne hangoztasd, mert szégyen !
Igazából számomra ez teljesen egyértelmű, mivel szakember vagyok a diplomámat nem 20 éve vettem az Ecserin...
Tudatlanok vagytok, ez nem baj....
Azt hiszitek, hogy többet tudtok, mint egy szakember, aki ebből él.... ez se baj, csak szánalmas :-D
11:38
Szerintem neked problémáid vannak a felfogással....
Nézd meg légyszíves, mit írtam az 1. hozzászólásomban!
(szívesen lerajzolnám neked, hátha úgy jobban megérted, de nem lehet sajnos...így meg kell birkóznod az írásos szöveg értelmezésével)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!