Hogyan folytassam tovább?
12-13/L 162-163 cm,63-64 kg....
161 cm-vel kezdtem,68 kg-vel júl.4-én.
Mit sportoljak,mit egyek,mit csinálnaj,stb....kb. úgy 1 hete leállt a fogyásom :(
Leginkább comb,fenékre kérek tanácsokat,meg lehet egy kicsit hasra is.
Aha mert én vagyok olyan szánalmas, hogy jajveszékelek egy hét után, hogy leállt a fogyásom!
Ha egy hónapig nem fogsz az kicsit más lenne, de EGY hét!
Egy hét alatt normálisan fél vagy egy kilót lehet fogyni, annyit meg simán ingadozhat össze-vissza is az ember testsúlya.
Szóval röhejes ez az egész hetente méregetősdi!
Ezt próbáltuk itt páran az elején a tudomásodra hozni, csak te nem fogtad fel!
Eddig csináltad nyilván normálisan, hiszen fogytál, most meg tanácsokat kérsz, azt még meg is köszönöd azokat, amikor totál ellentmondanak egymásnak.
Ha nem tetszik valami,el lehet menni ;)
Normális válaszokat kértem,nem olyanokat,ami nem a kérdésemre válasz vagy csak kötekedni akarsz xDD
Szánaloom.....
Az volt a kérdésed, hogy "Hogyan folytassam tovább?"
Csak idemásolnám az első válaszom;
"Ugyanazt csináld mint eddig, nem kell változtatnod egyelőre semmit!
És ne méregesd magad állandóan!"
Vagyis én normálisan válaszoltam, hogy ugyanúgy folytasd tovább, ahogy eddig is, mert egy hét stagnálásnak nincs jelentősége.
Egyébként ugyanilyen normális stílusban és tartalmilag is ugyanezt írta a második válaszoló is. Csak te most nem vagy az ilyesmire fogékony, mert a fejecskédbe vetted, hogy valamit rosszul csinálsz, és változtatnod kell, mert EGY hete nem fogysz. Nem zavar, hogy az eddigi módszereddel 4-5 kg-ot fogytál eddig, úgy hogy közben egy-két centit még nőttél is! Pedig ez a lényeg, nem az utolsó egy hét.
De egy dologban megkövetlek; igazad van abban, hogy nem kell itt lenni, nem kell válaszolni! Tényleg felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!