Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mediátor mentes étrend esetén,...

Mediátor mentes étrend esetén, hogy folytassam tovább a fogyást is előidéző életmódomat?

Figyelt kérdés
Két hete kiderült hogy a sok gyümölcs és zöldség miatt amit eszem , vannak pattanások az arcomon, ezért nem csak kúra szerűen de gyakorlatilag most már mindig betartandó mediátor mentes diétára lettem fogva, de akkor hogyan tovább? Mit egyek hogy ne hízzak meg? (hízásra hajlamos vagyok és a reggeli gyümölcsöm helyett most kénytelen vagyok gabonapelyhet meg kenyeret enni....) aki tud adhatna egy pár jó tanácsot. Előre is köszi
2010. júl. 29. 13:07
 1/8 anonim ***** válasza:
remélem ezt az ökörséget nem egy orvos mondta neked, de a tanácsom, hogy ne hallgass rá
2010. júl. 29. 13:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Pedig sajnos orvos mondta, és bár az orvosokba vetett hitem nem a legerősebb azért még is kell adnom egy esélyt arra hogy amit mond az igaz, hisz még is csak orvos. És miért vagy benne ilyen biztos hogy amit mond az butaság?
2010. júl. 29. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert a pattanások leginkább a túl cukros, zsíros étrend eredményei. Ha sok csokit, zsíros, bő olajban sült kajákat eszel, naná, hogy pattanásos lesz az arcod. A zöldség, gyümölcs király, edd továbbra is reggelire, ne egyél kenyeret, gabonapehely kis mennyiségben még mehet, mert a nap folyamán lemozgod, ebédre pipihusi vagy pulyka, esetleg hal, ha szereted, vacsira tojás zöldséggel, mozgás, és kész. Gyakorlatilag zsírmentes étrend. Az orvosodnak üzenem, h. 1 balf_sz...
2010. júl. 29. 13:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak hogy én nem eszem ilyesmit, (mármint csoki, zsíros vagy olajos dolgokat) már vagy két éve, és pedig valamitől pattanásos a bőröm .... Egészségesen élek, rengeteg gyümölcsöt és zöldséget ettem (két héttel ezelöttig) és a sportot sem hagytam abba , napi szinten mozgok órákat, tehát valamitől csak vannak azok a pattanások ....
2010. júl. 29. 13:54
 5/8 anonim ***** válasza:

És mi a helyzet az olajos magvakkal? Olyat sem eszel? Mert attól is lehetnek a pattanások. Vagy ha nagyon sós ételeket eszel. Nekem pl. sokkal szebb lett a bőröm, amióta nem eszem sót. De az is lehet, hogy csak egy vagy két konkrét gyümölcsre vagy zöldségre vagy "allergiás". Gondold végig, hogy melyek azok amiket rendszeresen és nagyobb mennyiségben fogyasztottál, és azokból próbálj meg kicsit kevesebbet enni. De a gyümölcsöt és zöldséget kiiktatni az étrendből óriási hiba. Ezt egy orvosnak is tudnia kéne...

Egyébként pedig. A reggeli gyümölcs helyett nem kötelező CUKROS gabonapelyhet enni, egyrészt az arcodnak sem tesz jót, másrészt attól tutira hízni fogsz. Inkább egyél teljes kiőrlésű kenyeret vagy csinálj magadnak zabkását.

2010. júl. 29. 14:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát, ha ennyire bízol abban az orvosban (abban az egyben, aki ezt mondta - nem általánosságban), próbáld ki, de ne lepődj meg, ha ugyanolyan pattanásos maradsz.

Előfordulhat, hogy egyes gyümölcsök allergiás kiütéseket okoznak rajtad, de nem mind, ez biztos. Legalább egy ételallergia-vizsgálat kéne, de sajnos nem jut eszembe, hogy hívják azt az orvost, aki csinál ilyen.

2010. júl. 29. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:
pontosan miket szoktál enni?
2010. júl. 29. 19:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Két héttel ezelöttig két éven keresztül ezekből állt az étrendem: gyakorlatilag az összes gyümölcs amit be lehet szerezni(banán, alma, eper, dinnye, körte, kiwi, szilva, szőlő....) A zöldségek közül is nagyon sok félét eszem, kivéve a karalábét :O, de egyébként mindent megeszek, sütve, főzve , párolva és nyersen is. Tehát mondjuk egy napi menü, így nézett ki: reggel gyümölcs, ha éhes voltam délelött még egy kis gyümölcs, ebédre natúr csirkemell zöldségkörettel, és vacsorára szintén gyümölcs. Ennyi, két éve semmi olyat nem eszem ami egészségtelen lenne, vagy káros, vagy hízlaló... és minden nap sportolok, szóval ha nem a gyümölcs akkor én sem tudom hogy mi lehet, már mint ha étel okozza... Bár még arra is gondoltam hogy a bölcsesség fogam okozza ami néha fáj (mert forgolódik) vagy valami gyulladás a szervezetembe ami igy jön ki az arcomon, szóval nem tudom, egyenlőre arra hagyatkozom amit az orvos mondott, bár már két hét eltelt a kúrából és még mindig vannak pattanásaim, bár kevesebb mint volt ( de lehet csak azért lett kevesebb mert kaptam rá krémet és antibiotikumot is.)
2010. júl. 29. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!